Răspunsul lui Zelenski după ce rușii au susținut că a fugit din Ucraina în Polonia: „Ne place joggingul dar nu avem timp pentru exerciții cardio în plus!” 

Volodimir Zelenski Polonia Rusia Ucraina Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 05 Martie 2022, 10:36
Data actualizarii: Sambata 05 Martie 2022, 10:37

Vladimir Putin a decis să invadeze Ucraina pe 24 februarie, iar de atunci ucrainenii încearcă să se apere de atacurile în lanț ale rușilor. 

Președintele Rusiei a declanșat războiul în Ucraina, având ca scop, după cum a declarat chiar el, „denazificarea” țării. Mai mult decât atât, Putin a trimis mercenari în Ucraina, având ca scop uciderea președintelui devenit erou, Volodimir Zelenski. 

Președintele ucrainean a rămas în țară, în ciuda faptului că oficialii SUA s-au oferit să îl scoată de acolo. Zelenski a preferat să rămână și să lupte pentru țara sa, aflându-se în capitala Kiev, pe care rușii încearcă să o cucerească. 

Zelenski a răspuns amuzat după ce s-a spus că a fugit din țară: „Ne place joggingul, dar nu avem timp de asta acum, pentru exerciții cardio în plus”

Presa din Rusia este deja cunoscută pentru propaganda informațiilor false pe care o face, prezentând situațiile favorabile conducătorilor ruși. Astfel, în cursul zilei de vineri a apărut o informație conform căreia președintele Volodimir Zelenski ar fi fugit în Polonia din calea războiului. 

Șeful de stat din Ucraina a oferit rapid un răspuns zvonurilor, în stilul caracteristic, glumind, în ciuda situației extrem de delicată în care se află. 

„La fiecare două zile apare informația că am zburat undeva - că am zburat din Ucraina, din Kiev, din biroul meu. Din ce puteți vedea, sunt la locul meu. Nu a zburat nimeni nicăieri. Suntem aici, lucrăm. Ne place joggingul, dar nu avem timp de asta acum, pentru exerciții cardio în plus. Muncim. Glorie Ucrainei”, a spus Zelenski în mesajul postat pe Instagram. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!