Argentina cupa mondiala 2022 Lionel Messi Preliminarii Cupa Mondiala Stiri

VIDEO Puțini l-au mai văzut așa până acum. Ce a făcut Lionel Messi după meciul naționalei cu Venezuela: imaginile s-au viralizat în timp record

Argentina este deja calificată la Cupa Mondială din Qatar, însă mai are de disputat câteva meciuri din grupa preliminară. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 28 Martie 2022, 18:15
Data actualizarii: Luni 28 Martie 2022, 18:28

Deja calificată la competiția care se va desfășura în Qatar și neînvinsă în preliminarii, Argentina nu a avut probleme nici în partida cu Venezuela de pe "Bombonera", pe care a câștigat-o cu 3-0.

"După Mondial va trebui să mă gândesc la multe lucruri", a mărturisit Messi după ce chiar și selecționerul Lionel Scaloni a sugerat că turneul final din Qatar ar putea fi ultima reprezentație la echipa națională a celui care a câștigat de șapte ori "Balonul de Aur".

Messi, ovaționat la Buenos Aires

Înainte de confruntarea cu Ecuador, starul de la PSG a profitat de timpul liber și a mers împreună cu părinții și fratele său la o piesă de teatru, "Inmaduros", în Buenos Aires. 

La finalul reprezentației, Lionel Messi a fost aplaudat în picioare și a urcat pe scenă, unde s-a fotografiat alături de actori și a discutat cu acesștia, apoi, în culise.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!