VIDEO Puțini l-au mai văzut așa până acum. Ce a făcut Lionel Messi după meciul naționalei cu Venezuela: imaginile s-au viralizat în timp record

Argentina cupa mondiala 2022 Lionel Messi Preliminarii Cupa Mondiala Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 28 Martie 2022, 18:15
Data actualizarii: Luni 28 Martie 2022, 18:28

Argentina este deja calificată la Cupa Mondială din Qatar, însă mai are de disputat câteva meciuri din grupa preliminară. 

Deja calificată la competiția care se va desfășura în Qatar și neînvinsă în preliminarii, Argentina nu a avut probleme nici în partida cu Venezuela de pe "Bombonera", pe care a câștigat-o cu 3-0.

"După Mondial va trebui să mă gândesc la multe lucruri", a mărturisit Messi după ce chiar și selecționerul Lionel Scaloni a sugerat că turneul final din Qatar ar putea fi ultima reprezentație la echipa națională a celui care a câștigat de șapte ori "Balonul de Aur".

Messi, ovaționat la Buenos Aires

Înainte de confruntarea cu Ecuador, starul de la PSG a profitat de timpul liber și a mers împreună cu părinții și fratele său la o piesă de teatru, "Inmaduros", în Buenos Aires. 

La finalul reprezentației, Lionel Messi a fost aplaudat în picioare și a urcat pe scenă, unde s-a fotografiat alături de actori și a discutat cu acesștia, apoi, în culise.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!