Lionel Messi, analizat până la ultimul detaliu. Cât costă ținuta cu care starul argentinian s-a prezentat la națională 

Lionel Messi Argentina tinuta Lionel Messi Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 24 Martie 2022, 10:41
Data actualizarii: Joi 24 Martie 2022, 11:04

După eșecul cu PSG din Liga Campionilor, Lionel Messi a plecat în Argentina pentru meciurile pe care naționala le are de jucat în preliminariile pentru Campionatul Mondial. 

Deja calificată la competiția din Qatar, Argentina urmează să joace cu Venezuela și Ecuador, iar pentru aceste partide, Lionel Scaloni a chemat majoritatea vedetelor din Europa, inclusiv pe Lionel Messi.

Starul celor de la PSG a făcut senzație și pe plan vestimentar la sosirea în țara natală, purtând o ținută care costă în jur de 8500 de euro.

Hanoracul și jeansii de la DSquared2, teneșii de la Dolce&Gabbanna, dar și rucsacul și trollerul Louis Vuitton au completat un outfit intens analizat de fanii fotbalistului. 

Messi, apărat de Thierry Henry

Chiar dacă a trecut o perioadă de când Messi a fost huiduit de fanii lui PSG, Thierry Henry (44 ani) nu a uitat acest eveniment și a ținut să-i tragă la răspundere pe suporterii parizieni pentru modul în care s-au comportat cu coechipierul său de la FC Barcelona, din perioada 2007 - 2010. 

"Săptămâna trecută, fanii lui PSG l-au huiduit pe Messi. Cum îl poți huidui pe cel mai mare din istorie? Pe omul care a oferit cele mai multe pase decisive în acest sezon de Ligue 1? Astăzi, fără Messi, echipa nu a creat nimic", a declarat Thierry Henry pentru Amazon Prime. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!