Stiri

Prima reacție a lui Mircea Lucescu după revenirea în România

Tehnicianul Mircea Lucescu a ajuns, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la Bucureşti, în jurul orei 02.00, după ce a plecat din Ucraina.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 26 Februarie 2022, 10:16
Data actualizarii: Sambata 26 Februarie 2022, 10:25

El a plecat din Ucraina, vineri, la primele ore ale dimineţii, cu maşina, alături de ceilalţi oameni din staff-ului său de la Dinamo Kiev.

„Nu vreau să dau niciun interviu pentru că orice aș zice s-ar interpreta acolo. Am plecat de la baza de antrenament pe la 6 dimineața așa că nu am văzut prea multe”, a spus Mircea Lucescu, pentru ProSport.

Mircea Lucescu și apropiații săi porniseră încă de vineri spre România

Arcadie Zaporojanu, unul dintre colaboratorii lui Mircea Lucescu, a declarat, vineri, pentru gsp.ro, că el şi tehnicianul echipei Dinamo Kiev au plecat din capitala Ucrainei şi sunt în drum spre România.

„Am ieşit din Kiev şi mergem, e totul bine. Nea Mircea e cu noi, normal. Nu o luăm spre Polonia, venim direct spre România, e tot ţară NATO şi e ţara noastră, aceasta e cea mai bună variantă. O să ocolim acea fâşie din Transnistria”, a declarat Zaporojanu.

Potrivit digisport.ro, Mihai Leca, jucător legitimat la FC Lvov, a reuşit să ajungă în Polonia, de unde va zbura spre Bucureşti.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies