Prima reacție a lui Mircea Lucescu după revenirea în România

Mircea Lucescu Război în Ucraina Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 26 Februarie 2022, 10:16
Data actualizarii: Sambata 26 Februarie 2022, 10:25

Tehnicianul Mircea Lucescu a ajuns, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la Bucureşti, în jurul orei 02.00, după ce a plecat din Ucraina.

El a plecat din Ucraina, vineri, la primele ore ale dimineţii, cu maşina, alături de ceilalţi oameni din staff-ului său de la Dinamo Kiev.

„Nu vreau să dau niciun interviu pentru că orice aș zice s-ar interpreta acolo. Am plecat de la baza de antrenament pe la 6 dimineața așa că nu am văzut prea multe”, a spus Mircea Lucescu, pentru ProSport.

Mircea Lucescu și apropiații săi porniseră încă de vineri spre România

Arcadie Zaporojanu, unul dintre colaboratorii lui Mircea Lucescu, a declarat, vineri, pentru gsp.ro, că el şi tehnicianul echipei Dinamo Kiev au plecat din capitala Ucrainei şi sunt în drum spre România.

„Am ieşit din Kiev şi mergem, e totul bine. Nea Mircea e cu noi, normal. Nu o luăm spre Polonia, venim direct spre România, e tot ţară NATO şi e ţara noastră, aceasta e cea mai bună variantă. O să ocolim acea fâşie din Transnistria”, a declarat Zaporojanu.

Potrivit digisport.ro, Mihai Leca, jucător legitimat la FC Lvov, a reuşit să ajungă în Polonia, de unde va zbura spre Bucureşti.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!