GALERIE FOTO Prima reacție a Christinei Ich, după ce Victor Pițurcă, fostul său socru, a fost reținut de DNA 

Christina Ich Alex Piturca DNA Victor Piturca Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 30 Ianuarie 2023, 19:35
Data actualizarii: Luni 30 Ianuarie 2023, 19:36

Christina Ich a reacționat după ce Victor Pițurcă, fostul său socru, a fost reținut de DNA din cauza achizițiilor de măști medicinale din timpul pandemiei. 

Victor Piţurcă (66 ani) a fost audiat, încă din dimineața zilei de 30 ianuarie, de către procurorii DNA. Ancheta vizează achiziţiile de măşti realizate în timpul pandemiei, iar după audieri, procurorii au dispus reţinerea fostului selecţioner, împreună cu Gabriel Țuțu, directorul general al Romarm, companie din subordinea Ministerului Economiei.

DNA susține că societatea națională ar fi fost prejudiciată de către firma familiei Pițurcă, deținută în acte de Alexandru Pițurcă (39 ani), cu 8,6 milioane de lei, aproximativ 2 milioane de euro.

Christina Ich, alături de Alex Pițurcă în aceste momente dificile 

Întrebată de acest eveniment nefericit pentru familia Pițurcă, Christina Ich (36 ani) s-a rezumat să declare doar că îi este alături în totalitate fostului său partener, fiul cunoscutului antrenor. 

„Nu am nimic de comentat despre lucruri de genul ăsta (n.r. afacerile fostului său partener de viață, Alex Pițurcă). Sunt cu copilul la munte. Mă întorc în țară și nu știu nimic. Nu sunt în măsură să comentez.

Eu sunt alături de Alex, îl iubesc și… nu există! Îi sunt alături orice ar fi, indiferent ce ar păți. Când ai un copil cu cineva nu poți să fii certat. Rămâi în relații bune. Eu cu Alex nu suntem certați și nu ne vom certa niciodată”, a declarat Cristina Ich pentru Fanatik.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!