Florinel Coman și Ioana Timofeciuc s-au căsătorit! Imagini spectaculoase cu rochia extravagantă a tinerei care urmează să nască

Florinel Coman Ioana Timofeciuc Ioana Timofeciuc nunta Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 01 Iunie 2022, 22:00
Data actualizarii: Miercuri 01 Iunie 2022, 22:10

La câteva zile după ce au anunțat că urmează să devină părinți, Florinel Coman și Ioana Timofeciuc au bifat un alt eveniment important din viața lor. 

După vacanța petrecută în Thasos, jucătorul de la FCSB și partenera sa s-au căsătorit, iar în ziua cea mare nu au lipsit colegii săi, Andrei Miron și soția sa fiind nașii. 

Evenimentul a avut loc într-o locație cu piscină, iar nume precum Dennis Man, Olimpiu Moruțan, alături de iubitele lor au făcut senzație. 

La sfârșitul lunii mai, Florinel Coman și Ioana Timofeciuc și-au surprins fanii cu o nouă surpriză, postând pe rețelele de socializare imagini prin intermediul cărora au dezvăluit faptul că tânăra este însărcinată.

"Tati și cu mine d-abia așteptăm să te cunoaștem, să te ținem în brațe și să-ți mirosim pielea... Știu că avem multe povești să îți spunem, atât de multe lucruri să învățăm unii de la alții. Tu ne-ai ales pe noi și noi te-am ales pe tine... pentru totdeauna" a scris logodnica lui Coman pe Instagram.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!