VIDEO EXCLUSIV Povestea Juliei Sauter, patinatoare care și-a luat două joburi pentru visul său: „Viața e scumpă! Încerc doar să supraviețuiesc!”

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 17 Ianuarie 2023, 21:40
Data actualizarii: Marti 17 Ianuarie 2023, 21:42

Julia Sauter și Marius Negrea au vorbit despre dificultățile patinajului în România și marele vis al sportivei, acela de a fi prezentă la Jocurile Olimpice. 

Julia Sauter (25 ani) este singura patinatoare care reprezintă România la Europenele din Finlanda. Sportiva e născută și crescută în Germania, dar de la vârsta de 15 ani, respectiv 2012, a ales să evolueze pentru România.

„Este o onoare să reprezint țara. Iubesc sarmalele și micii, papanașii”, a declarat patinatoarea pentru știrile PRO TV și www.sport.ro

Julia Sauter vrea să reprezinte România la Jocurile Olimpice 

Jiulia Sauter este dedicată visului ei. Acela de a fi prezentă la Jocurile Olimpice, iar pentru asta face eforturi considerabile. Sportiva este nevoită să aibă două locuri de muncă: la o școală și o firmă de catering, pentru că Ministerul Sportului nu contribuie financiar pentru a o ajuta.  

„Viața este scumpă și doar încerc să supraviețuiesc, să strâng bani pentru a face ceea ce îmi place, pentru că vreau să merg la Jocurile Olimpice”, a mai spus Julia. 

Julia Sauter e antrenată de Marius Negrea (58 ani), cel mai titrat patinator din istoria României. Acesta este încrezător că eleva sa poate bifa cea mai bună clasare a unei sportive din țara noastră la Campionatele Mondiale și Europene. 

„Locul 14 este cea mai bună performanță a unei sportive din Romania. Și în 2022 la ultimul Campionat Mondial, locul 18, de asemenea, cea mai buna performanță din ultimii ani”, a declarat Marius Negrea. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!