GALERIE FOTO O recunoști?! E una dintre cele mai iubite cântărețe din lume, dar nu voia să fie văzută așa! A plătit pentru a șterge imaginile de pe net, fără succes însă 

Shakira Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 18 Martie 2023, 18:02
Data actualizarii: Sambata 18 Martie 2023, 18:03

Una dintre cele mai apreciate cântărețe din lume nu este mândră de „începuturile” sale și a încercat să șteargă asta din memoria publicului. 

Shakira (46 ani) a revenit în centrul atenției cu piesele lansate în ultimele luni cu atac la adresa fostului său partener, Gerard Pique. Cei doi și-au anunțat separarea după peste 10 ani de relație, la începutul verii lui 2022, după zvonurile unei presupuse infidelități a fostului fotbalist. 

Cântăreața columbiană se află în atenția publicului încă din adolescență, de când a impresionat cu piesele sale de debut, având o carieră spectaculoasă în spate, pe care însă o pusese pe „pauză” în ultimii ani, dedicată să își crească băieții. Timbrul diferit dar și mișcările din șolduri au făcut-o pe Shakira să fie o cântăreață internațională aparte. 

Imaginile pe care Shakira le vrea dispărute de pe internet

Încă de la început tatăl Shakirei și-a dorit ca fiica sa să fie artistă și celebră, fie cântăreață, fie actriță. La începutul carierei, tânăra Shakira a mers pe calea actoriei, iar la 16 ani a primit un rol în telenovela numită 'El Oasis'. Deși a ales ulterior calea muzicii, cântăreața nu ar fi deloc mândră de momentul în care a apărut pe micile ecrane.

Mai mult, conform sport.es, Shakira a plătit sume considerabile pentru a elimina dovezile apariției sale în telenovela respectivă de pe internet. În momentul în care a devenit artistă cunoscută a cumpărat drepturile de televizare asupra telenovelei, astfel încât să nu mai fie difuzată vreodată. 

Cu toate astea, pe YouTube încă există fragmente salvate din telenovelă, în care Shakira apare cu părul șaten, așa cum a și debutat. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!