VIDEO "Nu și-a iertat băieții!". Lionel Messi, meci în sufragerie cu copiii săi: secvențele video s-au viralizat instant

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 08 Decembrie 2021, 20:45
Data actualizarii: Miercuri 08 Decembrie 2021, 21:12

Lionel Messi petrece cât de mult timp poate alături de familia sa, atunci când nu este la antrenamente sau meciuri. 

După victoria clară obținută în partida cu Bruges din grupele Ligii Campionilor, când a marcat două goluri și a stabilit noi recorduri, Lionel Messi i-a provocat pe cei trei băieți la o partidă de fotbal în sufragerie.

'Meciul' a fost filmat de Antonela și postat pe contul de Instagram, spre încântarea fanilor. După cum se poate observa în secvențele video, starul argentinian nu a fost prea îngăduitor cu cei mici și i-a dribat de mai multe ori. 

Dintre cei trei, Mateo s-a dovedit a fi cel mai hotărât și a reușit să îi marcheze un gol lui Leo, în timp ce Ciro s-a ofticat destul de tare la schemele tatălui său.

Lionel Messi, omul recordurilor
 

Cu dubla înscrisă aseară în Paris Saint-Germain - Club Brugge 4-1, Lionel Messi a egalat un record în Liga Campionilor deținut de marele rival, Cristiano Ronaldo.

Astfel, cei doi sunt acum jucătorii care au marcat împotriva celor mai multe echipe în Ligă, nu mai puțin de 38! Urmează în clasament Benzema (34), Raul (33), Ibrahimovic și Lewandowski (ambii cu 29).

Mai mult, după golul din penalty cu Brugge, Messi a egalat încă un record al lui Cristiano Ronaldo! Acum ambii sunt fotbaliștii cu cele mai multe penalty-uri executate în istoria Ligii Campionilor, 22 la număr. Argentinianul a ratat însă de patru ori, portughezul doar de trei ori.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!