VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali a spus totul după ce a făcut show la cununia lui Ianis Hagi: ”De aia m-am dus”

Gigi Becali cuninie ianis hagi Ianis Hagi Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 26 Decembrie 2023, 23:03
Data actualizarii: Marti 26 Decembrie 2023, 23:04

Gigi Becali s-a numărat printre invitații de marcă la cununia civilă a lui Ianis Hagi cu Elena Tănase.

Chiar dacă a spus în urmă cu ceva timp că nu va mai participa la astfel de evenimente, Becali a făcut, de această dată, o excepție.

În spațiul public au apărut mai multe imagini cu Gigi Becali, care s-a distrat pe cinste pe muzica lui Pindu, unul dintre artiștii săi preferați.

Gigi Becali: ”Mi-am adus aminte de tinerețe”

În exclusivitate pentru PRO TV și Sport.ro, Gigi Becali a explicat că și-a încălcat ”promisiunea” doar pentru nașul său, Gică Hagi.

„Eu nu mă duc la nunți și la botezuri. Singurul e Gică pentru că e primul eveniment, e băiatul lui, de aia m-am dus. Mi-am adus aminte de tinerețe”, a spus Gigi Becali, pentru PRO TV și Sport.ro.

Familia Hagi a avut două motive de sărbătoare pe 25 decembrie. Ianis Hagi a ales să se cunune civil cu logodnica sa, Elena, chiar în ziua de Crăciun. Seara, fiul 'Regelui' și cei peste 300 de invitați s-au distrat la un local de lux din București. 

Ce spunea Gigi Becali: ”Nu mai suport muzica”

Apariția a fost și mai surprinzătoare, cu cât chiar Gigi Becali afirma, înainte de cununia Mariei Iordănescu, fata lui Anghel Iordănescu, pe care a nășit-o, că nu mai participă la petreceri din cauză că nu mai suportă altă muzică decât cea bizantină. 

„Eu nu mai ascult decât muzică bizantină, atât. Nici nu o mai suport, de exemplu, și la publicitate, opresc sonorul. Nu mai suport muzica deloc, sufletul meu nu mai suportă muzica. Nu merg la petreceri. La nunți, la botezuri, nu merg. 

De exemplu, m-a rugat Maria a lui Iordănescu să o cunun, că se mărită. I-am zis: 'măi, tată, eu te cunun cu mare drag, la biserică și acasă, la masă nu vin, la muzică, la distracție nu vin'. I-am botezat copilul lui Vulturar, la biserică, la masă nici nu calc”, a declarat Becali la PRO Arena. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!