Shakira a fost întrebată de piesa cu care s-a spus că îl „atacă” pe Pique! Cine a inspirat-o 

Shakira Gerard Pique Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 28 Iunie 2022, 14:44
Data actualizarii: Marti 28 Iunie 2022, 14:45

Shakira (45 ani) și Gerard Pique (35 ani) au pus capăt relației pe care o aveau de 12 ani. 

Cântăreața și jucătorul de fotbal s-au cunoscut la filmările imnului Campionatului Mondial din 2010, „Waka, Waka”. Cei doi au împreună doi băieți, Milan și Sasha și deși nu s-au căsătorit, au format unul dintre cele mai solide cupluri din lumea mondenă. 

Înainte de anunțul oficial al despărțirii, venit după informațiile conform cărora Pique ar fi înșelat-o, Shakira a lansat piesa „Te Felicito”, în traducere „Te Felicit”, iar presa internațională au interpretat că ar fi un mesaj clar pentru jucătorul Barcelonei. S-a scris că artista l-a „atacat” pe partenerul său prin versurile piesei lansate.  

Shakira a fost întrebată de piesa cu care s-a spus că îl „atacă” pe Pique! Cine a inspirat-o 

Cu toate astea, invitată recent în emisiunea „The Tonight Show”, găzduită de Jimmy Fallon, Shakira a vorbit despre piesa care a stârnit controverse. Cântăreața a dezvăluit că cei care au ajutat-o la piesă și la conceptul clipului au fost chiar băieții săi, Milan și Sasha. 

„Pentru a realiza clipul, le-am spus băieților ei să închidă ochii în timp ce ascultă piesa, iar apoi să exploreze și să spună ce le vine în minte în timp ce fac asta. Au ieșit două idei principale, prima era să dansez cu un robot, iar în a doua să apară o flacără verde”, a declarat Shakira. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!