Gerard Pique Shakira Stiri

Gerard Pique, criză de nervi: i-a spart telefonul unui paparazzi! Fundașul a fost văzut la Wimbledon, alături de băieții săi + Detaliu inedit

Gerard Pique (35 ani) se află în centrul atenției de la anunțul că el și Shakira (45 ani) se despart. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 26 Iunie 2022, 09:33
Data actualizarii: Duminica 26 Iunie 2022, 09:49

Ruptura a fost confirmată de artistă, prin intermediul unui comunicat postat de către agenția sa, și a venit la câteva zile de la apariția zvonurilor că fundașul ar fi înșelat-o. Presa internațională a oferit și detalii, punctând că Pique a fost văzut în compania unei tinere blonde, iar de ceva timp locuia singur. 

Ultimele săptămâni au fost tensionate atât pentru cântăreață, cât și pentru fotbalist, care a cedat într-o apariție publică recentă. Conform Socialite, Pique s-a intersectat cu Jordi Martin, un paparazzi cunoscut în Spania, și i-a spart telefonul, citeză Marca

Gerard Pique, criză de nervi în aeroport: i-a spart telefonul unui paparazzi! 

Moderatoarea emisiunii menționate, Maria Patino, a dezvăluit declarațiile făcute de Jordi Martin, care a spus că Pique nu a fost deloc încântat de faptul că paparazzi se aflau pe urmele sale și a cedat nervos: „Mi-a aruncat telefonul la pământ și a fugit cu mașina, a trecut pe câteva semafoare roșii”. 

Scandalul dintre Pique și paparazzi nu se oprește aici, iar în emisiune s-a dezvăluit și faptul că fotbalistul a început să îl jignească pe Jordi Martin când s-au reîntâlnit după incident, în aeroport. Jucătorul Barcelonei nu a fost fericit când Martin i s-a adresat din nou, după cum informează sursele citate. 

Fotbalistul Barcelonei, surprins la Wimbledon alături de băieți! Detaliul inedit remarcat 

În tot acest scandal, Pique și-a făcut timp pentru a sta cu băieții pe care îi are cu Shakira, Milan și Sasha, cu care a mers la Londra, acolo unde va începe în curând Wimbledon. Fotbalistul și-a luat băieții cu el și au mers să îl urmărească pe Rafael Nadal la antrenamente. 

Detaliul inedit observat a fost faptul că Pique avea în mână o pungă din magazinul oficial al lui Chelsea, în timp ce băiatul cel mic purta un tricou oficial al echipei londoneze. 

Modifică setările cookies