Gerard Pique, criză de nervi: i-a spart telefonul unui paparazzi! Fundașul a fost văzut la Wimbledon, alături de băieții săi + Detaliu inedit

Gerard Pique Shakira Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 26 Iunie 2022, 09:33
Data actualizarii: Duminica 26 Iunie 2022, 09:49

Gerard Pique (35 ani) se află în centrul atenției de la anunțul că el și Shakira (45 ani) se despart. 

Ruptura a fost confirmată de artistă, prin intermediul unui comunicat postat de către agenția sa, și a venit la câteva zile de la apariția zvonurilor că fundașul ar fi înșelat-o. Presa internațională a oferit și detalii, punctând că Pique a fost văzut în compania unei tinere blonde, iar de ceva timp locuia singur. 

Ultimele săptămâni au fost tensionate atât pentru cântăreață, cât și pentru fotbalist, care a cedat într-o apariție publică recentă. Conform Socialite, Pique s-a intersectat cu Jordi Martin, un paparazzi cunoscut în Spania, și i-a spart telefonul, citeză Marca

Gerard Pique, criză de nervi în aeroport: i-a spart telefonul unui paparazzi! 

Moderatoarea emisiunii menționate, Maria Patino, a dezvăluit declarațiile făcute de Jordi Martin, care a spus că Pique nu a fost deloc încântat de faptul că paparazzi se aflau pe urmele sale și a cedat nervos: „Mi-a aruncat telefonul la pământ și a fugit cu mașina, a trecut pe câteva semafoare roșii”. 

Scandalul dintre Pique și paparazzi nu se oprește aici, iar în emisiune s-a dezvăluit și faptul că fotbalistul a început să îl jignească pe Jordi Martin când s-au reîntâlnit după incident, în aeroport. Jucătorul Barcelonei nu a fost fericit când Martin i s-a adresat din nou, după cum informează sursele citate. 

Fotbalistul Barcelonei, surprins la Wimbledon alături de băieți! Detaliul inedit remarcat 

În tot acest scandal, Pique și-a făcut timp pentru a sta cu băieții pe care îi are cu Shakira, Milan și Sasha, cu care a mers la Londra, acolo unde va începe în curând Wimbledon. Fotbalistul și-a luat băieții cu el și au mers să îl urmărească pe Rafael Nadal la antrenamente. 

Detaliul inedit observat a fost faptul că Pique avea în mână o pungă din magazinul oficial al lui Chelsea, în timp ce băiatul cel mic purta un tricou oficial al echipei londoneze. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!