VIDEO Neymar, devastat de moartea prietenei sale! Cântăreața a murit într-un accident aviatic în timp ce mergea la concert. A înscris și i-a dedicat golul

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 06 Noiembrie 2021, 23:08
Data actualizarii: Sambata 06 Noiembrie 2021, 23:16

Marilia Mendoca (26 ani) a murit în urma unui accident aviatic. 

Din articol

Una dintre cele mai mari cântărețe ale Braziliei, câștigătoare a Premiului Grammy Latino, se afla în drum spre concert în timp ce avionul în care era alături de producătorul său și unchiul său s-a prăbușit. Niciunul dintre pasageri, dar nici pilotul și copilotul nu au supraviețuit. 

În presa din Brazilia au apărut imagini cu avionul prăbușit, aflat într-un râu, în timp ce autoritățile încercau să scoată aeronava. 

Neymar, devastat

Superstarul lui Paris Saint-Germain era apropiat de tânăra cântăreață, care în 2019 i-a făcut o surpriză și i-a cântat de ziua lui. Fotbalistul s-a tăvălit pe scenă de fericire în acele momente, plângând ca un copil. 

Neymar a rămas șocat la auzul veștii tragice și a postat pe Instagram un clip în care își exprima regretul. Mai mult, brazilianul a deschis scorul cu Bordeaux, iar în momentul celebrării, i-a dedicat reușita cântăreței, având un mesaj scris pe tricou. 

„Voi fi fanul tău etern. Regina suferinței. Odihnește-te în pace, MM”, se arăta pe tricoul lui Neymar. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!