Motivul incredibil pentru care un politist a decis sa divorteze de sotia lui! In ce ipostaza a fost vazuta femeia si ce acuzatii i se aduc 

divort Capitoliu proteste Statele Unite ale Americii Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 24 Martie 2021, 14:09
Data actualizarii: Miercuri 24 Martie 2021, 14:11

Un detectiv din America a intentat divort de sotia sa dintr-un motiv incredibil. 

Americanul a vazut-o pe partenera sa de viata in imagini surprinse la revoltele de la Capitoliu, unde femeia se afla alaturi de un alt barbat. 

Michael Heinl, care lucreaza in politie de 30 de ani, i-a cerut sotiei sale sa nu mearga la Washington la inceputul acestui an, dar ea s-a dus fara regrete pentru a participa la acele proteste, despre care discutase cu prietenul alaturi de care a fost vazuta inca din noiembrie 2020, pe retelele de socializare. 

Femeia in varsta de 55 de ani este acuzata acum de mai multe infractiuni, printre care intrare prin violenta si conduita dezordonata ori pichetarea unei cladiri a Capitoliului. 

Mai mult, barbatul alaturi de care a fost vazuta, Kenneth Grayson, a fost arestat pentru legaturile sale cu evenimentele care au marcat America la inceputul acestui an.

Femeia a negat faptul ca ar fi intrat in cladire in timpul protestelor, insa a recunoscut ca l-a vazut pe Grayson acolo, iar anchetatorii au mentionat ca cei doi au discutat inclusiv dupa incheierea incidentelor. 

Dupa ce a aflat toate aceste informatii, sotul femeii a luat decizia de a divorta, participarea sotiei sale la acele evenimente afectandu-l la serviciu. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!