Liga 1

Cartu il DISTRUGE pe Justin Stefan dupa disputa pe tema VAR-ului! "Judeca divorturi, cui i se dadea mileul sau pestele de pe televizor dupa partaj! A jucat vreodata fotbal?"

Sorin Cartu a gasit explicatiile pentru care nu avem tehnlogia VAR in Romania. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 01 Martie 2021, 14:47
Data actualizarii: Luni 01 Martie 2021, 15:14

Razvan Burleanu, presedintele FRF si Justin Stefan, secretarul general LPF, sunt intr-un razboi total pe tema implementarii arbitrajului video in Liga 1, iar Sorin Cartu i-a gasit vinovati pe cei doi.

Oficialul de la Craiova a spus ca niciunul dintre ei nu a jucat fotbal si l-a ironizat pe Justin Stefan. 

"Eu la viata mea am fost dusmanul arbitrilor. Le-am sesizat prostiile pe care le fac… Problema VAR-ului e stringenta. Suntem totusi o tara cu traditie in fotbal, ne compara acum, din pacate cu Surinam, cu Bangladesh.

Egiptul are VAR si tu, cu atatea pretentii si atatea fite, ne cramponam ca e vorba de 400.000 de euro, de 300 sau 200… Asa e cand conduc oameni care n-au jucat fotbal, care nu stiu ce inseamna sa nu ti se dea penalty.

Daca ar fi avut VAR, arbitrul Istvan Kovacs ar fi dat penalty pentru noi si ar fi anulat penalty-ul pentru Chindia. Sunt ani de zile cand sunt influentate arbitrajele…

Razvan Burleanu a jucat fotbal? Justin Stefan a jucat? Nu mai e Gino Iogulescu, pentru ca are problemele lui. Unde au jucat astia? A fost avocat, judeca divorturi, cui i se dadea mileul sau pestele de pe televizor dupa partaj…Sau calutul ridicat in doua picioare. E posibil asa ceva?

FRF si LPF trebuie sa ajute arbitri. Sa introduca VAR mai repede. Detinatorii de drepturi ar trebui sa intervina, sa ceara si ei VAR. Aceasta tehnologie aduce spectacol", a declarat Sorin Cartu pentru ProSport.  

CITESTE SI
STIRILE ZILEI


Modifică setările cookies