Ilie Nastase divorteaza pentru a cincea oara! Sotia care il acuza ca a batut-o a depus actele de divort, desi anuntase ca il iarta

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 02 Martie 2021, 23:31
Data actualizarii: Marti 02 Martie 2021, 23:56

Ilie Nastase va redeveni burlac.

Ioana Simion, sotia de 45 de ani a fostului mare tenismen, a depus marti actele de divort la tribunal, potrivit Evenimentul Zilei.

Conform sursei citate, motivul pentru care sotia lui Nastase a luat aceasta decizie este reprezentat de o cearta mai aprinsa pe care cei doi ar fi avut-o la inceputul anului, moment in care fostul mare jucator de tenis ar fi lovit-o.

Nastase ar fi fost gelos dupa ce Ioana Simion si-ar fi trimis mai multe mesaje cu fostul sau iubit, omul de afaceri Nick Radoi.

"Da, Ioana divorteaza. Marti va depune actele de divort. Nu se va intampla la notar, asa cum era de asteptat. Lucrurile au luat o turnura urata intre ei si au decis sa o faca la tribunal. Ioana a sperat ca se vor imbunatati lucrurile, insa s-au inrautatit. Ea este foarte hotarata. A vorbit azi cu Ilie si l-a intrebat unde isi doreste sa divorteze, iar el a raspuns ferm: la tribunal. Ea nu si-a dorit sa ajunga acolo, se putea intr-un mod civilizat, dar, din pacate, nu e asa", au spus persoane apropiate celor doi pentru Click in urma cu cateva zile.

 

 

 

 

 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!