Mesajul lui Gică Popescu în ziua în care a anunțat că rămâne consilier al premierului României

Gheorghe Popescu Stiri Gică Popescu, replică dură pentru Sepsi, după ce clubul covăsnean a amenințat cu retragerea din cauza scandărilor xenofobe
Iosif Pintilie
Data publicarii: Marti 07 Decembrie 2021, 17:15
Data actualizarii: Marti 07 Decembrie 2021, 17:22

Gheorghe Popescu va rămâne în administrație.

Fostul căpitan de la FC Barcelona a fost consilierul lui Florin Cîțu, în perioada în care acesta ocupa funcția de Prim Ministru. Actualul președinte al Farul Constanța a anunțat că va rămâne consilier al Primului Ministru și în mandatul lui Nicolae Ciucă.

Gică Popescu, alături de Nicolae Ciucă 

De altfel, Gheorghe Popescu este consilier al Primului Ministru din 2018, în mandatele lui Mihai Tudose, Viorica Dăncilă, Ludovic Orban și Florin Cîțu. Scopul inițial al mandatului său era organizarea EURO 2020.

Am avut astăzi onoarea și plăcerea de a discuta mai bine de o jumătate de oră cu domnul prim-ministru Nicolae Ciucă. Am convenit să-mi continui munca în cadrul guvernului din calitatea de consilier al dumnealui pe problemele sportului. 

Și, din păcate sunt atâtea! L-am simțit implicat și dedicat, ca orice militar, și cred că după ce îi voi prezenta un plan de acțiune vom realiza lucruri bune pentru sportul românesc”, a spus Popescu.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!