VIDEO Reconstrucție la Clinceni! Anunțul lui Sabin Ilie: „Poate peste doi ani o să ne batem la campionat cu alt antrenor”

Academica Clinceni și-a schimbat total conducerea. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 07 Decembrie 2021, 16:29
Data actualizarii: Marti 07 Decembrie 2021, 16:39

Academica și-a modificat întreaga conducere, după ce Adrian Budeanu, primarul Clinceniului, a anunțat că renunță la serviciile lui Ionuț Chirilă pentru că nu și-a respectat promisiunea de a aduce investitori la gruparea din Ilfov. 

Adrian Falub este noul tehnician al echipei, în timp ce Sabin Ilie va ocupa funcția de team manager. De asemenea, fostul fotbalist a anunțat că nu fi o tragedie dacă Clinceniul va retrograda, noul proiect întinzându-se pe o perioadă îndelungată. 

Sabin Ilie: „Intenția noastră este să ajung la un acord cu Ionuț Chirilă”

„Funcția mea este de team manager, mă voi ocupa mai mult de scouting, iar alături de mine va fi prietenul meu Augustin Călin, directorul sportiv. Am venit pentru că prietenul nostru bun vrea să facă performanță. Clinceniul este o echipă foarte bună, cu jucători buni și am decis să venim ca să scăpăm echipa de la retrogradare.

Acesta este obiectivul nostru acum. Fotbalul nu este ușor, există presiune la fiecare meci. Eu am încredere că vom scăpa de la retrogradare. A fost un început foarte bun cu Dinamo, este clar că mergem să câștigăm și la Craiova, nu se pune problema de egal.

Ionuț Chirilă a semnat o hârtie prin care nu se va mai prezenta la echipă până pe data de 18 decembrie. După data de 18 decembrie o să avem o discuție cu domnul Chirilă, el a spus că o să-și rezilieze contractul. Domnul Ionuț Chirilă a spus să se respecte clauzele din contract și el știe că nu există nicio clauză în contractul dânsului.

A spus că vrea banii până în 2023, pentru că așa e trecut în contract. Dar nicăieri nu este trecută o astfel de clauză. Intenția noastră este să ajungem la un acord cu domnul Chirilă, să rezilieze contractul.

Dacă se retrogradează nu e sfârșitul lumi. Falub știe ce înseamnă să salveze o echipă de la retrogradare, are experiență. Poate peste doi ani o să ne batem la campionat cu un alt antrenor, deocamdată Falub este cel mai bun”, a declarat Sabin Ilie. 

După 18 etape scurse din Liga 1, Academica Clinceni este pe ultimul loc, cu 7 puncte acumulate. 

Modifică setările cookies