Marti 22 Martie 2016, 09:43

UPDATE | Fiica lui Mircea Rednic este in siguranta: "A preluat-o o prietena". Antrenorul spune ca se gandeste sa ramana la Dinamo: "Nu stiu daca mai plec in Belgia"

LIVE UPDATE cu toate informatiile in urma atacului de la Bruxelles pe www.stirileprotv.ro

Bucurati-va de fotbal in direct la PRO TV! Marti, 24 aprilie, 21:45 Liverpool - AS Roma. Miercuri, 25 aprilie 21:45 Bayern - Real Madrid in semifinalele Champions League!

Arsenal - Atletico, joi, 22:00, in direct la PRO X! Bucurati-va de fotbal!

UPDATE | Mircea Rednic: "Luana a fost preluata de o prietena"

"M-am linistit, Luana a fost preluata de o prietena si e in drum spre casa. Eram invitat la finala Cupei belgiei, dar am avut meci duminica si am trimis-o pe Luana. Ea a fost la farmacia unde a avut loc explozia, a luat un medicament pentru mine.

Norocul ei a fost ca in momentul primei explozii se indrepta deja catre ghiseul Tarom, avea ceva de luat de acolo. 

(...) Mi-a zis ca se vedeau multi raniti si morti si ca la prima explozite s-a simtit un vant cald, dar a doua a fost extrem de puternica.

Eu am ales Belgia pentru liniste si securitate. Spun asta in premiera. Cand am mai avut oferte, am ales Belgia pentru liniste. Dar uite ce se intampla... Viata merge mai departe, dar merge mai departe cu teama. Sunt bucuros ca fiica-mea e bine", a povestit Rednic si la Digisport.

De asemenea, Rednic a mai spus la postul de televiziune Antena3: "Nu mai plec in Belgia, raman la Dinamo".


Mircea Rednic: "Am auzit exploziile la telefon"

"Am auzit explozia la telefon, ma sunase sa-mi spuna ca predase masina pe care o inchiriase. Am auzit tipete si doua explozii. In prima faza i-au bagat intr-o incapere, ea a fost preluata de security. Acum se afla pe pista, nu le-a zis nimeni nimic, e panica mare. 

Mi-a zis ca a vazut sange pe jos, ca plafonul s-a prabusit.

Mi-a zis ca prima bomba a fost aproape de farmacie, pe zona centrala. A doua ar fi fost langa o cafenea sau ceva. Cand intri in aeroport, in fata e un panou mare, apoi o cafenea si o farmacie, pentru cei care stiu bine aeroportul de acolo.

Nu a putut sa-mi zica altceva, a zis ca si-a lasat bagajele si a luat-o la fuga, apoi a luat-o un om de la security", a spus Mircea Rednic.

Luana Rednic, martor ocular

"Au fost doua bombe in aeroport, la doua intrari diferite. Eu eram la check-in, s-a auzit o bubuitura foarte tare, n-am stiut ce se intampla. A venit un vant foarte puternic si cald, iar lumea a inceput sa alerge in toate directiile.

Din ce mi-am dat seama, au fost la plecare, inaintea controlului de securitate.

Cineva m-a tras apoi de mana si m-a bagat in birou. Ne-am inchis acolo si ne-am bagat sub masa.

Lumea era pe jos, era praf, nu prea imi amintesc altceva. Am stat in birou cred ca 15 minute, apoi am fost anuntati ca trebuie sa evacuam aeroportul. Acum ne aflam pe pista, nu ni s-a spus nimic.

Ulterior s-au auzit si focuri de arma. Nu am apucat sa ma uit in jur, sa vad cine a intervenit. Am vazut raniti pe jos", a spus si Luana Rednic.

Fiica lui Mircea Rednic a spus ulterior ca nu mai doreste sa se intoarca la Bucuresti cu avionul, ci cu masina.FULLSCREEN
Galerie Foto
 • /
8 comentarii
 • 22 2016
  Stra+Luce+Nthory+de+Nord Stelistii te implora sa ramai la Dinamo !...
 • 22 2016
  je de ore intregi numai de fata lui rednic shimbati placa, e un site de sport, nu de stiri...
 • 22 2016
  iosif pana cand trebuie sa moara civil nevinovati pentru o idee care a fost sortita esecului inca de la creerea sa.uniunea europeana nu o sa fie niciodata cea ce este SUA pentruca UEeste o uniune de diferite popoare si nationalitati si este imposibil ca aceste popoare si nationalitati sa aiba acelasi limba si obiceiuri cum are SUA.cum nu a rezistat UNIUNEA SOVIETICA ,CEHOSLOVACIA sau YUGOSLAVIA nu va rezista nici UNIUNEA EUROPEANA mult timp....
 • 22 2016
  Tot eu Domnule Rednic,ma bucur pentru fiica dumneavoastra.Am o intrebare:nu credeti ca asta e un semn sa mergeti sa semnati repede cu Standard Liege?Sau nu?...
 • 22 2016
  semnele vremurilor diavolul : tine discursuri despre drepturile omului dar ingradeste libertatea omului; fabrica arme si sprijina concurenta(lupta intre indivizi); minte despre bunastare in timp ce pune taxe; dezbina si aduce tristetea vorbind de pace; invoca numele lui Dumnezeu dar e razbunator si pedepseste cu moartea; invoca democratia dar discrimineaza majoritatea...il recunoasteti oriune v-ati afla......
 • 22 2016
  leo Nu-mi vin pe moment cele mai infecte apostrofari pe care sa le adresez idioatei de merkel partidului si guvernantilor ei Cat de caccat sa putut face germania in ultimii doi ani Oare fiiso de la cotroceni a bagat ceva la cap ?????????????????????...
 • 22 2016
  bobu HITLER=MERKEL...
 • 22 2016
  bobu Nu ati ascultat pe FICO si pe ORBAN ,sa traiasca MERKEL !!!...
BRAT