"Au venit sa ne omoare pe toti si sa moara si ei! Multi fotbalisti vor sa plece din Turcia". Un impresar povesteste momentele de teroare traite aseara la Istanbul

Turcia atentat aeroport atentate teroriste Istanbul Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 29 Iunie 2016, 09:32
Data actualizarii: Miercuri 29 Iunie 2016, 09:46

LIVE UPDATE cu toate evenimentele care se deruleaza la Istanbul pe www.stirileprotv.ro

Pana la aceasta ora, autoritatile de la Ankara anunta un bilant de 36 de morti si 147 de raniti in urma atacului terorist care a lovit aeroportul Ataturk din Istanbul, unul dintre cele mai tranzitate din intreaga lume. Metropola turca Istanbul a cazut victima unor kamikaze inca neidentificati.

Printre supravietuitorii atacului de aseara se numara si un agent de fotbalisti cunoscut in lumea sportului. Potrivit presei de la Istanbul, Marco Kirdemir, agent FIFA care ii impresariaza, printre altii, inclusiv pe Hristo Stoichkov, Roberto Carlos ori pe fotbalistul Jose Antonio Reyes, se afla pe aeroportul Ataturk in momentul exploziilor.

"Niciodata nu te gandesti ca poti trai asa ceva, insa a fost ca un cutremur. Am auzit o explozie si nu ma gandeam ca bilantul va fi atat de grav. Au inceput sa se auda focuri de arma. Au aparut oameni care aveau arme si veste, unii dintre ei atacatori. Politia a inceput sa traga si unul dintre atacatori s-a aruncat in aer in fata agentilor de paza. 

Domnul care imi vanduse biletul s-a ascuns in spatele ghiseului, iar eu am alergat spre toaleta in timp ce al doilea terorist a explodat. 

A fost ca intr-un film, ceva greu de crezut ca se poate intampla in viata reala.

In apropierea mea era o fata careia i se vedeau toate tendoanele, avea piciorul sectionat", a povestit ingrozit Kirdemir.

Acesta a continuat.

"Dupa un timp am vazut ca politistii au ajuns la unul dintre teroristi in parcare. Acesta s-a aruncat in aer, iar altul l-a urmat dupa ce in el s-au tras cateva focuri de arma. Teroristii voiau sa ne omoare pe toti. Au venit sa ne omoare si sa moara si ei", a mai spus impresarul.

Marco Kirdemir este un agent cunoscut mai ales in fotbalul spaniol, chiar daca acesta locuieste la Istanbul. Printre oamenii de fotbal pe care acesta ii reprezinta se afla, noteaza News.ro, Jose Antonio Reyes, Mohamed Sissoko, Julien Escude, Taye Taiwo, Fernando Belluschi, Raul Bravo, Dani Guiza, Hristo Stoichkov, Roberto Carlos, Benito Floro, Bernd Schuster, Guti, Juande Ramos, Fernando Hierro, dar si Javier Velayos, fundasul lui ASA Targu Mures.

"Niciun fotbalist nu se mai simte in siguranta si multe au refuzat oferte bune din Turcia deja. Fenerbahce a primit o oferta de 8.5 milioane de euro de la Valencia pentru Nani, iar el vrea sa plece cat mai repede impreuna cu familia sa", a mai spus Marco Kirdemir.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!