EXCLUSIV Marius Croitoru a dezvăluit ce a făcut cu ceasul de 4.500 de euro primit de la Gigi Becali 

Marius Croitoru Gigi Becali Stiri
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Joi 12 Ianuarie 2023, 23:03
Data actualizarii: Joi 12 Ianuarie 2023, 23:31

Marius Croitoru (42 ani) este antrenorul lui FC Argeș și a vorbit despre pregătirea de iarnă, făcând o comparație cu perioada în care era jucător. 

Tehnicianul a făcut o paralelă între modul în care se pregătesc jucătorii acum în cantonamente și cum erau pregătirile în perioada în care el era fotbalist. Retras din fotbal în 2018, Marius Croitoru și-a început cariera în 2006, la FCM Bacău. 

„Greu merge pregătirea, e o perioadă pe care fotbaliștii nu prea o iubesc. Pe vremea mea, cu ce începem noi acum terminam, atunci nu aveai cum să iubești, erau zăpezile cât casa, alergările montane, era ideea de volum rusesc, indiferent de cât fotbal știai trebuia să alergi 10.000-12.000 de metri la antrenament”, a declarat Marius Croitoru în cadrul emisiunii „SuperFanii”, LIVE pe Facebook Sport.ro. 

Ce a făcut Marius Croitoru cu ceasul primit de la Gigi Becali 

Antrenorul a fost întrebat despre cadoul primit de la Gigi Becali, care în sezonul 2007/08, după ce echipa s-a calificat în grupele UEFA Champions League, în urma victoriei cu 2-0 în fața lui BATE Borisov, le-a trimis fotbaliștilor săi câte un ceas de lux. Patronul FCSB-ului a cheltuit în total 200.000 de euro pentru toate ceasurile de la brand-ul Cartier pe care le-a cumpărat, fiecare costând aproximariv 4.500 de euro. 

„Am tot un ceas de la Gigi Becali, nu l-am folosit niciodată, nu sunt fan, nu prea obișnuiesc să port ceas. La cât de agitat sunt eu nu îmi mai trebuie ceas. L-am făcut cadou băiatului meu”, a dezvăluit antrenorul. 

„Domnul Gigi Becali a hotărât să-i recompenseze pe membrii echipei Steaua cu ceasuri Cartier. O parte dintre modele fuseseră alese anterior şi independent de noi. Au încercat să apeleze şi la un magazin din Germania, dar condiţiile noastre au fost mai bune, mai ales că şi cantităţile au fost foarte mari pentru Cartier (32 piese Roadster şi 15 piese Must 21 Chronoscaph). 

Pot spune că aceasta a fost cea mai mare afacere ‘spot’ (pe loc) pe care Helvetansa a realizat-o”, declara Adrian Stoican, director general al magazinelor Helvetansa, pentru Ziarul Financiar.

Marius Croitoru a jucat de-a lungul carierei la echipe precum FCM Bacău, FC Vaslui, FCSB, Ceahlăul, Poli Iași, Atyrau, Astra Ploiești și FC Botoșani. 

  • La FCSB a jucat din ianuarie 2007, când a fost cumpărat în schimbul a 450.000 de euro, până în ianuarie 2009. 
  • 32 de meciuri a jucat pentru FCSB, având și trei assist-uri. 

VIDEO - SuperFanii cu Mihai Mironică și Radu Buzăianu 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!