Luna și scandalul! Neymar, din nou în centrul atenției! Anunțul care i-ar putea înfuria pe șeici 

Neymar Brazilia Stiri Neymar Junior / Sursa foto: Instagram
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 01 Noiembrie 2023, 18:42
Data actualizarii: Miercuri 01 Noiembrie 2023, 18:46

Neymar (31 ani) este urmărit de „blestemul accidentărilor” și îl așteaptă o nouă perioadă lungă departe de teren. 

Superstarul brazilian transferat de Al-Hilal în această vară, de la Paris Saint-Germain, s-a accidentat la meciul naționalei cu Uruguay din preliminariile Mondialului, scor 0-2. Neymar a suferit o ruptură la ligamentele încrucișate, motiv pentru care trebuie să se opereze, urmând a absenta o lungă perioadă de timp de pe teren. 

Fotbalistul se află însă în centrul unui nou scandal, după ultimele sale gesturi. Doctorii i-au recomandat să se odihnească până în momentul operației, care este programată joi, la Belo Horizonte, însă Neymar a făcut fix contrariul. 

Neymar, petrecere în Rio împotriva indicațiilor medicilor 

Conform footmercato.net, Neymar ar fi organizat o petrecere care a ținut două zile, sâmbătă și duminică, în vila sa din Rio de Janeiro. Conform persoanelor care au participat la petrecere, jucătorul lui Al-Hilal nu s-a comportat în niciun moment de parcă ar avea o problemă serioasă la picior, prezentând o formă fizică bună. 

Sursa citată a precizat că Neymar a fost surprins dansând „ca nebunul”. Mai mult decât atât, jucătorul ar fi fost surprins sărutând și o altă femeie decât iubita sa, Bruna Biancardi, care a născut recent. Presa anunță și că fotbalistul și-ar fi încheiat seara în compania mai multor femei. 

Dacă informațiile se adeveresc, Neymar i-ar putea înfuria serios pe oficialii lui Al-Hilal, asta și în contextul în care ar absenta de pe teren o lungă perioadă de timp. De-a lungul carierei, accidentările au reprezentat o problemă serioasă pentru superstarul brazilian. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!