Lovitura INCREDIBILA pentru fosta sotie si fiicele lui Maradona! Femeile nu apar in testament! Motivul din spatele deciziei socante

maradona Diego Armando Maradona sotie testament Stiri Lovitura INCREDIBILA pentru fosta sotie si fiicele lui Maradona! Femeile nu apar in testament! Motivul din spatele deciziei socante
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 06 Decembrie 2020, 12:31
Data actualizarii: Duminica 06 Decembrie 2020, 12:34
Diego Maradona a decedat la varsta de 60 de ani. 

Jurnalistii argentinieni au descoperit ca legendarul fotbalist a luat o decizie incredibila. Maradona a decis sa nu le includa in testament pe doua dintre fiicele sale, Gianina si Dalma, si nici pe fosta sa sotie, Claudia. 

Potrivit publicatiei Clarin, decizia a fost luata de fapt inca din 2015, cand Maradona a descoperit ca fusese pagubit de 6 milioane de euro si circa 460 de obiecte de colectie. Atunci argentinianul si-a acuzat fosta partenera pentru disparitia banilor si a obiectelor de valoare. 

Inainte sa moara, Maradona nu si-a mai modificat testamentul, iar cele trei femei au ramas in afara hartiei oficiale pe baza careia ar fi putut sa beneficieze de mostenire. 

Averea fostului campion mondial este estimata la 75 de milioane de dolari, plus bijuterii, masini de lux si proprietati. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!