GALERIE FOTO Lana Rhoades a fost dată de gol de Logan Paul! Tatăl copilului actriței ar fi un celebru jucător din NBA 

Kevin Durant lana rhoades Logan PAul Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 25 August 2022, 14:17
Data actualizarii: Joi 25 August 2022, 14:49

Una dintre cele mai populare actrițe pentru adulți a devenit mamă la începutul anului.

Lana Rhoades (25 ani) s-a retras din industria filmelor pentru adulți în urmă cu câțiva ani, însă continuă să rămână una dintre cele mai populare actrițe.

Pe data de 2 iunie 2021, Lana anunța că este însărcinată cu primul său copil, fără să spună însă cine este tatăl, informație pe care nu a dezvăluit-o nici până în prezent. 

"Respect dorința tatălui de a nu-i dezvălui identitatea. Nu vreau să cauzez probleme. Nici nu știu cum aș putea să mă apropii de el, nu este implicat în niciun fel. A fost alegerea lui. Vreau să fiu cât mai respectuoasă și să existe o relație bună, deoarece Milo și-ar putea dori să-l cunoască atunci când va crește", a declarat Lana Rhoades în cadrul podcastului lui Bradley  Martyn. 

Logan Paul, dezvăluire neașteptată despre identitatea copilului Lanei Rhoades

În urmă cu câteva zile, Logan Paul (youtuber și boxer) a declarat, aparent în mod accidental, că Kevin Durant ar fi tatăl băiatului Lanei Rhoades. 

Fanii imediat au reacționat și au făcut anumite legături despre viața privată a actriței. Cu un an înainte de nașterea lui Milo, Lana Rhoades a dezvăluit că se întâlnește cu un jucător de baschet de la Brooklyn Nets, care este născut în zodia Balanță. Chiar dacă vedeta a mărturisit că nu a fost o relație serioasă, admiratorii acesteia au realizat anumite conexiuni care ar putea susține declarațiile lui Logan Paul.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!