Rodrigo de Paul Martina Stoessel Stiri

GALERIE FOTO Jucătorul care se iubește cu fosta actriță Disney nu se mai ascunde! Cum s-a postat după ce Leo Messi i-a cerut să nu se mai afișeze în spațiul public alături de ea 

Rodrigo De Paul (28 ani), jucător al naționalei Argentinei și al lui Atletico Madrid, se iubește cu Martina Stoessel (25 ani), fostă actriță Disney. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 28 Iulie 2022, 11:05
Data actualizarii: Joi 28 Iulie 2022, 11:48

Relația dintre cei doi a fost confirmată în urmă cu câteva săptămâni în urmă, după ce a existat și un mare scandal în acest sens. De Paul a divorțat recent de soția sa, cu care se află în proces după ce femeia l-a acuzat că își neglijează copiii. 

În lumina scandalurilor în care a fost implicat, s-a scris că Leo Messi i-ar fi cerut fotbalistului de la Atletico să nu își afișeze public relația prea mult, astfel încât să se focuseze cât mai mult pe partea sportivă. Cu toate astea, De Paul și-a arătat în continuare dragostea pentru noua sa cucerire, iar ultima postare demonstrează acest lucru. 

Rodrigo De Paul, apariție alături de fosta actriță Disney 

Fotbalistul a postat o fotografie în care își ține în brațe iubita, alături de un mesaj sincer: „Mi-ai lipsit”, alături de un emoji cu o inimă. 

Cei doi și-au petrecut împreună mare parte din vacanța de vară, fiind surprinși de paparazzi. Prima dată au fost fotografiați împreună în Ibiza, în timpul pauzei dedicată naționalelor. Tini Stoessel a participat și la ziua de naștere a lui Leo Messi, în urmă cu o lună, când jucătorii naționalei l-au „surprins” pe căpitan. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!