GALERIE FOTO Jucătorul care se iubește cu fosta actriță Disney nu se mai ascunde! Cum s-a postat după ce Leo Messi i-a cerut să nu se mai afișeze în spațiul public alături de ea 

Rodrigo de Paul Martina Stoessel Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 28 Iulie 2022, 11:05
Data actualizarii: Joi 28 Iulie 2022, 11:48

Rodrigo De Paul (28 ani), jucător al naționalei Argentinei și al lui Atletico Madrid, se iubește cu Martina Stoessel (25 ani), fostă actriță Disney. 

Relația dintre cei doi a fost confirmată în urmă cu câteva săptămâni în urmă, după ce a existat și un mare scandal în acest sens. De Paul a divorțat recent de soția sa, cu care se află în proces după ce femeia l-a acuzat că își neglijează copiii. 

În lumina scandalurilor în care a fost implicat, s-a scris că Leo Messi i-ar fi cerut fotbalistului de la Atletico să nu își afișeze public relația prea mult, astfel încât să se focuseze cât mai mult pe partea sportivă. Cu toate astea, De Paul și-a arătat în continuare dragostea pentru noua sa cucerire, iar ultima postare demonstrează acest lucru. 

Rodrigo De Paul, apariție alături de fosta actriță Disney 

Fotbalistul a postat o fotografie în care își ține în brațe iubita, alături de un mesaj sincer: „Mi-ai lipsit”, alături de un emoji cu o inimă. 

Cei doi și-au petrecut împreună mare parte din vacanța de vară, fiind surprinși de paparazzi. Prima dată au fost fotografiați împreună în Ibiza, în timpul pauzei dedicată naționalelor. Tini Stoessel a participat și la ziua de naștere a lui Leo Messi, în urmă cu o lună, când jucătorii naționalei l-au „surprins” pe căpitan. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!