Kurt Zouma, amendă usturătoare după ce și-a maltratat pisicile! Adidas i-a desfăcut contractul: ce pedeaspă riscă fotbalistul

Kurt Zouma amenda Kurt Zouma West Ham Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 09 Februarie 2022, 21:14
Data actualizarii: Miercuri 09 Februarie 2022, 21:39

Kurt Zouma (27 de ani), fundașul lui West Ham United, a fost filmat în timp ce maltrata una dintre pisicile pe care le are. 

Într-un video apărut pe rețelele sociale și preluat de The Sun, Zouma este văzut lovind, aruncând și alergând o pisică în bucătăria sa. Cel care ar fi filmat imaginile respective ar fi chiar fratele fotbalistului, Yoan, care este auzit pe fundal râzând.

Jucătorul francez a evoluat în meciul pe care West Ham l-a jucat marți, cu Watford, iar pe durata partidei a fost fluierat constant de către suporterii prezenți în tribune. 

West Ham, amendă usturătoare pentru Kurt Zouma

Clubul la care joacă fundașul l-a amendat cu 300.000 de euro, cerându-i ca suma să fie donată spre o asociație care se ocupă cu îngrijirea animalelor abandonate, iar pentru partida următoare din campionat a fost exclus din lot. 

În plus, cele două pisici care se aflau în proprietatea sportivului au fost preluate de autoritățile de specialitate din Marea Britanie.

Și Adidas, companie cu care avea contract de publicitate, a reacționat la scurt timp după apariția imaginilor teribile și a anunțat că renunță la colaborarea cu Zouma. 

Kurt Zouma, internațional francez cu Liga Campionilor și două titluri în palmares, joacă în prezent la West Ham United, după ce a fost cumpărat în vara anului trecut de la Chelsea, pentru 35 de milioane de euro. 

De-a lungul carierei, stoperul a mai evoluat pentru Saint-Etienne, Stoke City și Everton.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!