GALERIE FOTO Iubita lui Joao Felix, de o frumusețe fermecătoare. Cât de bine arată tânăra care s-a îmbrățișat pe stadion cu un alt fotbalist

Joao Felix Campionatul Mondial de Fotbal iubita Joao Felix Margarida Corceiro Portugalia Stiri
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Miercuri 30 Noiembrie 2022, 18:23
Data actualizarii: Miercuri 30 Noiembrie 2022, 18:42

Margarida Corceiro (20 de ani), iubita lui Joao Felix, a ajuns în centrul atenției în urma gestului făcut de Pedro Porro, jucătorul celor de la Sporting Lisabona, în luna mai. 

Pe internet au existat mai multe reacții din partea fanilor după meciul câștigat de Sporting Lisabona cu Santa Clara, scor 4-0. 

Porro s-a dus direct către iubita lui Joao Felix, care se afla în tribune, și i-a dat tricoul, moment care a ridicat numeroase semne de întrebare cu privire la relația apropiată dintre cei doi.

Tânăra de 20 de ani nu a ratat oportunitatea de a-și arăta susținerea pentru partenerul ei și a postat mai multe fotografii pe rețelele de socializare în care apare îmbrăcată în tricoul Portugaliei. Margarida Corceiro este actriță și influencer, iar popularitatea ei este în creștere, având deja peste 1,4 milioane de urmăritori pe contul de Instagram. 

Joao Felix a răbufnit după ce s-a spus că iubita îl înșeală 

În următoarele zile de la 'incidentul' de pe stadion, Joao Felix nu a oferit nicio reacție. Fotbalistul lui Atletico Madrid a răbufnit însă pe Twitter la o postare în care se scria despre posibila infidelitate a fetei. 

"Imaginea lui Magui a fost pătată de această tâmpenie! Nu a trădat nimeni pe nimeni, încetați!", a scris Joao Felix pe Twitter. 

Jucătorul lui Sporting a pus și el un mesaj pe rețelele de socializare despre scandalul apărut:: "Situația care s-a petrecut în ultimele zile nu este deloc comodă, am o relație specială cu ea și nimeni nu a înșelat pe nimeni. Imaginea mea nu se va păta pentru nimic în lume, mai ales pentru astfel de lucruri...pot face ce am eu chef. Nu mai pătați imaginea celor trei pentru că nu este așa!"

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!