GALERIE FOTO Joao Felix a răbufnit după ce s-a scris că iubita îl înșală cu alt jucător! Ce a scris portughezul 

Joao Felix Margarida Corceiro Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 29 Mai 2022, 19:34
Data actualizarii: Duminica 29 Mai 2022, 19:55

Iubita lui Joao Felix (22 ani) a fost în centrul scandalului după un moment neașteptat petrecut la finalul meciului dintre Sporting și Santa Clara. 

Margarida Corceiro (19 ani) și Joao Felix (22 ani) sunt într-o relație de mai mult timp, însă tânăra actriță a fost în centrul atenției la meciul din prima ligă a Portugaliei. Pedro Porro (22 ani) a mers la finalul meciului și i-a dăruit Margaridei tricoul său, îmbrățișând-o în fața întregului stadion.

Imaginile au fost preluate rapid, apărând speculații în legătură cu relația celor doi, despre care s-a spus că ar fi mai mult decât una de prietenie. 

Joao Felix a răbufnit după ce s-a spus că iubita îl înșeală 

Incidentul s-a petrecut în urmă cu două săptămâni, iar de atunci, Joao Felix nu a oferit nicio reacție. Fotbalistul lui Atletico Madrid a răbufnit însă pe Twitter la o postare în care se scria despre posibila infidelitate a fetei. 

„Imaginea lui Magui a fost pătată de această tâmpenie! Nu a trădat nimeni pe nimeni, încetați!”, a scris Joao Felix pe Twitter. 

Jucătorul lui Sporting a pus și el un mesaj pe rețelele de socializare despre scandalul apărut:: „Situația care s-a petrecut în ultimele zile nu este deloc comodă, am o relație specială cu ea și nimeni nu a înșelat pe nimeni. Imaginea mea nu se va păta pentru nimic în lume, mai ales pentru astfel de lucruri...pot face ce am eu chef. 

Nu mai pătați imaginea celor trei pentru că nu este așa!”. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!