GALERIE FOTO Indecent de sexy la 38 de ani! Cea mai hot parteneră de fotbalist a apărut aproape dezbrăcată la Carnavalul de la Rio! Imagini incendiare cu ținuta 

Izabel Goulart Carnavalul de la Rio Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 22 Februarie 2023, 19:21
Data actualizarii: Miercuri 22 Februarie 2023, 19:21

Izabel Goulart (38 ani) reprezintă o adevărată apariție și întoarce privirile pe oriunde merge. 

Partenera lui Kevin Trapp, fost „îngeraș” Victoria's Secret, este una dintre cele mai sexy iubite de fotbaliști. Izabel face senzație pe rețelele sociale cu ipostazele extrem de hot în care se fotografiază, etalându-și formele perfecte. 

Modelul a făcut senzație și în Qatar, la Campionatul Mondial unde a susținut pe rând naționala Germaniei și pe cea a Braziliei. Izabel a apărut purtând ținute extrem de sexy. 

Izabel Goulart, apariție extrem de sexy la Rio 

În timp ce Kevin Trapp se duela cu Napoli în optimile de finală UEFA Champions League, scor 0-2, Izabel făcea spectacol în Brazilia, acolo unde în această perioadă se desfășoară renumitul Carnaval de la Rio. Modelul a avut o apariție de milioane. 

Îmbrăcată într-un costum din perle auriu, cu un slip tanga și un sutien minuscul care aveau detalii din petre prețioase. Izabel și-a etalat corpul perfect, spre deliciul celor 4.5 milioane de urmăritori pe care îi are. 

Sursa foto: Instagram/@izabelgoulart

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!