GALERIE FOTO Cele mai sexy partenere ale fotbaliștilor au strălucit la Gala Balonul de Aur! Apariții de senzație pentru Anna Lewandowska și Izabel Goulart 

Balonul de Aur Anna Lewandowska Izabel Goulart Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 18 Octombrie 2022, 11:06
Data actualizarii: Marti 18 Octombrie 2022, 11:07

Gala Balonul de Aur, distincție acordată de France Football, a avut loc luni seară la Paris. 

Fotbaliștii prezenți la Paris luni seară au ales să meargă însoțiți de partenerele lor, iar câteva dintre ele s-au remarcat cu aparițiile extrem de sexy de pe covorul roșu. Soțiile și iubitele fotbaliștilor s-au ridicat la înălțimea evenimentului cu ținutele purtate. 

Printre cele mai remarcabile s-au numărat soția lui Robert Lewandowski, Anna Lewandowska, dar și soția lui Kevin Trapp, modelul Izabel Goulart, ambele optând pentru rochii mulate, decupate, care le puneau în evidență formele de invidiat. O altă apariție sexy a fost cea a lui Mishel Gerzic, modelul israelian care urmează să se căsătorească cu Thibaut Courtois. 

Partenerele fotbaliștilor au făcut spectacol pe covorul roșu la Gala Balonul de Aur

Nici câștigătoarea Balonului de Aur la fotbal feminin nu s-a lăsat mai prejos. Alexia Putellas a purtat o rochie decoltată și transparentă în zona de sus, atrăgând privirile. Soțiile lui Kevin de Bruyne și Ederson, Michele Lacroix, respectiv Lais Moraes, au purtat și ele ținute demne de covorul roșu. 

Karim Benzema a fost susținut atât de actuala iubită, cât și de fosta sa parteneră, Cora Gauthier, care a venit cu fiul lor, Ibrahim Benzema la gala desfășurată la Theatre Du Chatelet în Paris. Și iubita lui Didier Drogba, Gabrielle Lemaire a avut o ținută spectaculoasă, o rochie nude cu aplicații din pietre în zona pieptului. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!