GALERIE FOTO "Arăți divin". Cea mai sexy iubită de fotbalist a făcut show la duș, în aer liber, îmbrăcată într-un costum de baie minuscul

Izabel Goulart Kevin Trapp Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 20 Aprilie 2024, 14:37
Data actualizarii: Sambata 20 Aprilie 2024, 15:52

La 39 de ani, Izabel Goulart este considerată una dintre cele mai atractive femei din lume.

Partenera lui Kevin Trapp se mândrește cu un fizic de invidiat și nu se sfiește să posteze imagini și clipuri incendiare, așa cum a făcut-o și de curând, când a publicat un video în care apare în timp ce își face duș, îmbrăcată într-un costum de baie minuscul. 

Izabel Goulart și Kevin Trapp formează un cuplu din 2015, iar fotbalistul nu ezită să comenteze la postările pe care le face.

Iubita lui Kevin Trapp, model de succes

Neamțul, portar la Eintracht Frankfurt, are o relație de mai mulți ani cu celebrul model Izabel Goulart (39 de ani), cei doi fiind logodiți din 2018.

De origine braziliană, Izabel Goulart e una dintre cele mai apreciate fotomodele din industrie, fost "îngeraș" la celebra casa de moda Victoria՚s Secret în perioada 2005-2008. Chiar dacă între timp au mai trecut niște ani, sud-americanca se menține la fel de apetisantă din punct de vedere fizic.

În urmă cu cinci ani, pe vremea în care Kevin Trapp evolua la PSG, Izabel Goulart a oferit un interviu sincer despre viața alături de un fotbalist.

"Cand pierde meciuri importante și Kevin e în poartă, știu să nu mă aștept la nimic când vine acasă. Nici măcar tocurile înalte și lenjeria sexy nu mă poate ajuta după o înfrângere. Pur și simplu nu facem sex", a mărturisit aceasta.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!