GALERIE FOTO Izabel Goulart a schimbat taberele la Cupa Mondială după ce Germania a fost eliminată. În ce ținută a susținut echipa Braziliei

CM 2022
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 07 Decembrie 2022, 19:10
Data actualizarii: Miercuri 07 Decembrie 2022, 19:04
Izabel a schimbat taberele la Cupa Mondială din Qatar, după ce Germania, echipa în care juca logodnicul ei, Kevin Trapp, a fost eliminată. Modelul a apărut pe stadion pentru a-și susține țara natală, Brazilia, în meciul cu Coreea de Sud.

Modelul brazilian Izabel Goulart s-a aflat inițial în Qatar pentru a-și susține iubitul în turneul mondial. Cu toate acestea, Germania a fost eliminată de la Cupa Mondială  în faza grupelor, după un gol controversat al Japoniei, lucru ce a determinat-o pe frumoasa șatenă să își îndrepte atenția asupra țării sale natale.

Aceasta nu s-a întors în Frankfurt cu logodnicul ei, fotbalistul Kevin Trapp, ci a rămas în Qatar, fiind surprinsa în tribune la jocul dintre Coreea de Sud și Brazilia. Îmbrăcată într-o salopeta galbenă, mulată, cu decupaje în zona bustului, Izabel Goulart a fluturat steagul Braziliei și i-a încurajat pe jucători pentru a obține victoria.

Preferata foto reporterilor, fostul model Victoria's Secret a fost surprinsă din toate unghiurile, iar ținuta purtată i-a pus cu siguranță în valoare formele de invidiat. Același lucru s-a întâmplat și la meciul dintre Germania și Japonia, unde Izabel a fost centrul atenției în grupul de soții și iubite de fotbaliști aflate în tribune.

Sursă foto: Getty, Instagram

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!