Încă un scandal de viol în lumea fotbalului! Campionul mondial cu Argentina, acuzat că a abuzat sexual o fată 

campion mondial Argentina Gonzalo Montiel Stiri
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Vineri 31 Martie 2023, 09:06
Data actualizarii: Vineri 31 Martie 2023, 09:07

Un campion mondial este acuzat că a abuzat sexual o tânără în urmă cu trei ani. 

Gonzalo Montiel (26 ani), în prezent jucător la Sevilla, recent campion mondial cu naționala Argentinei în Qatar este acuzat că ar fi violat o tânără. Denunțul a fost făcut în fața justiției din Argentina și are legătură cu fapte întâmplate pe 1 ianuarie 2019, în timpul petrecerii aniversare a fotbalistului.

Conform Mundo Deportivo, faptele de care este acuzat jucătorul sunt „abuz sexual cu acces fizic agravat de un grup de persoane”, iar totul s-ar fi petrecut în casa lui Montiel, după cum a relatat avocata Raquel Hermida într-un interviu acordat pentru Radio 10. Denunțul original este accentuat după ce victima ar fi primit amenințări de la anturajul jucătorului, inclusiv de la mama lui. 

Gonzalo Montiel, acuzat de viol 

Avocata susține că victima ar fi avut „o mică relație de scurtă durată” cu Montiel, care a invitat-o să îi cunoască familia și care a insistat să o cheme la petrecerea lui. Tânăra este model și nu consumă alcool, însă la petrecere ar fi consumat două pahare care ar fi lăsat-o inconștientă. 

Ulterior femeia ar fi încercat să fugă și a declarat că nu știe câte persoane ar fi abuzat-o, dar și că nu știe cum a ajuns acasă. Din 2016 până în 2021, jucătorul a fost legitimat la River Plate, de unde a fost transferat de Sevilla. Montiel a câștigat alături de naționala Argentinei toate cele trei trofee puse la bătaie în ultimii ani, Copa America, Finalissima și Campionatul Mondial. 

Fotbalistul Sevillei este al treilea mare nume din fotbalul mondial acuzat în acest an de viol sau agresiune sexuală, după Dani Alves și Achraf Hakimi. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!