Dani Alves Dani Alves afacere dani alves arestat dani alves inchisoare Fotbal extern

Arestat pentru viol, Dani Alves a pornit o afacere de succes în închisoare

Dani Alves (39 de ani) se află în arest, în închisoarea Brians 2, din Barcelona. Anchetat pentru viol și părăsit de soție, Dani Alves s-a apucat de afaceri în spatele gratiilor.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 25 Martie 2023, 11:25
Data actualizarii: Sambata 25 Martie 2023, 11:47

Brazilianul a fost arestat pe 20 ianuarie, după ce o femeie l-a acuzat că ar fi violat-o pe 30 decembrie 2022, într-un club din Barcelona. Alte două femei au depus mărturie împotriva lui Alves în acest caz. Instanța a respins cererea de eliberare condiționată a fotbalistului.

Ce afacere a pornit Dani Alves în închisoare

Presa din Spania scrie că Dani Alves nu ar fi foarte afectat de faptul că se află în spatele gratiilor. Conform ElCaso.com, el a ajuns în scurt timp în vârful piramidei din închisoarea Brians 2. Dani Alves a început să ofere autografe în închisoare, iar deținuții îi dau la schimb țigări, mâncare sau chiar bani. 

  • Neymar și Dani Alves

Mai mult decât atât, gardienii din închisoare ar fi fost de acord ca un intermediar să vină aproape zilnic în arest cu obiecte din exterior, pe care Dani Alves să le semneze. Obiecte pe care ceilalți deținuți le trimit ulterior apropiaților.

Presa din Spania mai scrie că Dani Alves ar putea aștepta aproape 1 an și jumătate până să fie judecat pentru faptele sale. În tot acest timp, fostul jucător de la FC Barcelona și Juventus va rămâne în arest, la Brians 2.

Riscă între 4 și 12 ani de închisoare

Acuzațiile la adresa lui Dani Alves sunt extrem de grave. Dacă va fi găsit vinovat, el va petrece între 4 și 12 ani în spatele gratiilor.

Soția fotbalistului, Joana Sanz (29 de ani), a anunțat pe rețelele de socializare că divorțează de Dani Alves. Ea susține că a rămas șocată după ce a aflat de acuzațiile la adresa lui Dani Alves.

ARTICOL RECOMANDAT

În primă fază, Dani Alves a negat toate acuzațiile. După ce probele au ajuns în presă, avocații fotbalistului au recunoscut că acesta s-a aflat în clubul respectiv în seara de 30 decembrie. În ultimă instanță, Alves a recunoscut că a întreținut relații intime cu victima. În consecință, Joana Sanz a decis să divorțeze de Dani Alves.

"Este foarte dificil de acceptat că acea persoană mă poate sfâșia în mii de bucăți. Cred că voi avea nevoie de ani întregi pentru a-mi șterge din minte felul în care mă privea, ca și cum aș fi fost cea mai specială femeie din lume", se arată într-o scrisoare publicată recent de Joana Sanz, pe Instagram.

Cel mai titrat fotbalist din istorie

Dani Alves este jucătorul cu cele mai multe trofee câștigate de-a lungul carierei - 46. Dintre acestea, 26 le-a câștigat alături de FC Barcelona.

De-a lungul carierei, fundașul a mai evoluat pentru Bahia, Sevilla, Jventus, PSG, Sao Paulo și PUMAS. De la ultima echipă a plecat după izbucnirea scandalului privind acuzațiile de viol.

  • Dani Alves are la activ și 126 de prezențe în echipa națională a Braziliei, pentru care a marcat 8 goluri.

Articol recomandat de stirileprotv.ro
Anunțul momentului vine din Rusia
Vineri 12 Mai 2023, 11:45
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!