In timp ce unii il dau mort, presa din Coreea vine cu o noua varianta! Unde s-ar afla de fapt Kim Jong-un

Kim Jong-Un Coreea de Nord coronavirus Stiri Motivul pentru care Kim Jong-un a renuntat la aparitiile in public! Presa din Coreea dezvaluie ce l-a speriat pe lider
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 27 Aprilie 2020, 10:08
Data actualizarii: Luni 27 Aprilie 2020, 10:17

Zvonurile despre posibila moarte a liderului Coreei de Nord au luat cu asalt retelele de socializare, insa jurnalistii coreeni vin cu o alta varianta. 

Conform ziarului sud-coreean, JoongAng Ilbo, Kim Jong-un a disparut din viata publica deoarece s-ar afla in autoizolare, din cauza unuia dintre bodyguarzii sai. 

Acesta ar fi suspect de coronavirus, iar liderul coreean s-ar fi ascuns din teama de a nu lua contact cu virusul mortal, iar echipa de doctori trimisa din China in Coreea ar fi fost chemata pentru a-l consilia despre Covid-19. 

Conform ziarului Dong-a Ilbo, Kim Jong-un ar fi in Wonsan, intr-o statiune in care a copilarit. Unde ar fi fost vazut trenul special cu care calatoreste impreuna cu familia sa. 

Potrivit unei surse americane, liderul Coreei de Nord ar fi fugit sa se izoleze, dupa ce mai multi oficiali din anturajul sau ar fi fost testati pozitiv de Covid-19. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!