VIDEO Imagini nemaivăzute cu Gigi Becali! A citit și cântat alături de preoți la Sfânta Liturghie de la Catedrala Patriarhală!

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 17 Iunie 2023, 17:35
Data actualizarii: Sambata 17 Iunie 2023, 17:36

Gigi Becali se apropie din ce în ce mai mult de biserică și divinitate. 

Gigi Becali a citit și cântat alături de preoți la Sfânta Liturghie de la Catedrala Patriarhală

În ultimii ani, Gigi Becali s-a apropiat tot mai mult de biserică și divinitate. Omul de afaceri a renunțat la costumele scumpe și sofisticate cu care s-a afișat în ultimii 20 de ani și a apelat la treninguri de culoare neagră, pe care a înscripționat o cruce roșie. 

Recent, patronul FCSB a fost surprins pe contul de Youtube Trinitas TV la Sfânta Liturghie de la Catedrala Patriarhală. Însă, Gigi Becali nu s-a prezentat la slujbă ca un simplu enoriaș. A citit și cântat pasajele din Liturghie, fiind acompaniat de preoți. 

Dumitru Dragomir: „Gigi Becali construiește un Athos de România lângă Râmnicu Vâlcea!”

Dumitru Dragomir consideră că Gigi Becali se va retrage la mânăstirea pe care o construiește lângă Râmnicu Vâlcea. Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a precizat că singurul scop al patronului de la FCSB este să-și închine viața bisericii și relației cu Dumnezeu.

„S-a săturat şi se va retrage. Când îşi termină lângă Râmnicu Vâlcea ce a început, se va muta acolo. A băgat o groază de bani. Face acolo o mănăstire, un fel de Athos din România.

Bagă bani mulţi. Face şi pentru femei şi pentru bărbaţi. Convingerea mea este că îl presează şi familia să lase golănismele astea din fotbal. S-a săturat şi el. Bagi bani, te duci la puşcărie. Bagi bani, te înjură toată lumea.

Bagi bani, vor să îţi ia afacerea. Nu se poate nici aşa. Să ştii că se vor găsi cumpărători. Eu zic că este sătul. Moare dacă mai trăieşte în tensiunea asta. Fotbalul e greu, ai presiunea familiei, presiunea publicului.

Presiunea politicului şi aşa mai departe. Şi când vezi nedreptăţile, mai e şi presiunea ta. Pe care o pui tu pe tine. Când n-ai o siguranţă şi, în multe privinţe, are dreptate. L-au curăţat”, a declarat Dumitru Dragomir pentru Fanatik.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!