FOTO Imagini ireale de pe arena din Cluj! Cum arată gazonul după patru zile de festival

Cluj Arena CFR Cluj untold Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 09 August 2022, 23:40
Data actualizarii: Miercuri 10 August 2022, 10:42

Cluj Arena a găzduit în perioada 4 august - 7 august unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică din Europa: Untold.

Peste 360.000 de persoane au fost la Untold în cele patru zile de festival, au anunţat organizatorii. Ceremonia de închidere a fost un spectacol de lumină şi focuri de artificii.

Potrivit unui comunicat al organizatorilor, peste 90.000 de persoane au fost prezente, duminică, în ultima zi de Untold.

„Ultima zi a călătoriei prin universul magic UNTOLD, ediţia 2022, cea de-a patra zi de festival, a fost trăită cu un entuziasm imens de cei peste 90.000 de fanii veniţi din toată lumea pentru a celebra dragostea pentru muzică, libertatea, toleranţa şi prietenia, alături de cei mai apreciaţi artişti naţionali şi internaţionali. Peste 360.000 de mii de participanţi au trecut pragul tărâmului magic în cele patru zile. Mainstage-ul Untold şi-a deshis porţile pentru cea de-a patra zi de festival pentru live act-uri în premieră, dar şi pentru DJ set-uri în exclusivitate”, se arată în comunicat.

Gazonul de pe Cluj Arena arată deplorabil după Untold

A fost distracție la cote maxime pe arena din Cluj, însă gazonul de pe stadionul lui U Cluj a avut serios de suferit. După dezmembrarea greadenelor pe suprafața de joc au putut fi observare pete mari de gazon uscat.

Cel mai probabil, gazonul de pe arena din Cluj va fi înlocuit în cel mai scurt timp și se va putea juca din nou fotbal.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!