FOTO Imagine rară cu Sorana Cîrstea și Alexandru Țiriac, într-o ipostază tandră 

Sorana Cirstea Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 08 Iunie 2024, 22:36
Data actualizarii: Sambata 08 Iunie 2024, 22:37

Sorana Cîrstea și Alexandru Țiriac formează un cuplu de aproape doi ani, însă sunt destul de discreți când vine vorba despre viața privată.

Cei doi nu prea se afișează în public, mai ales pe rețelele de socializare, însă de curând au postat o fotografie de la un eveniment la care au participat.

Fiul lui Ion Țiriac a ales o descriere deosebită pentru imagine, numind-o pe sporitvă "raza mea de soare".

Sorana Cîrstea visează la o finală de Grand Slam

Chiar dacă nu a reușit să treacă de sferturile de finală al unui turneu Grand Slam până acum, jucătoarea de tenis consideră că mai are timp și determinare pentru a-și atinge acest scop.

Cu toate că își dorește să fie în top 20 sau chiar în top 10, Cîrstea afirmă că principalul său obiectiv este să câștige un Grand Slam. 

Wimbledon este turneul pe care și-l dorește cel mai mult și își imaginează o finală în care să joace împotriva prietenei sale, Angelique Kerber, care deja a câștigat acest titlu prestigios. 

"Mereu ai acele obiective în minte. Îmi doresc să fiu în top 20 dar, în momentul în care voi fi acolo, sigur îmi voi dori să fiu în top 10. Întotdeauna vrei mai mult, clasamentul este doar o consecință zilnică a muncii.

Mi-ar plăcea să câștig un Grand Slam, încă am speranță că o voi face, de aceea continui sa joc. Dacă îmi dai de ales, voi alege Wimbledon. Sunt foarte bună prietenă cu Angelique Kerber, așa că mi-ar plăcea să joc împotriva ei o finală la All England Club. Ea a câștigat deja Wimbledon, m-ar putea lăsa să câștig eu (n.r. râde)", a povestit sportiva. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!