Roland Garros 2024 | Ion Țiriac, prezent la meciul-maraton pierdut de Sorana Cîrstea în primul tur

Marcu Czentye
Data publicarii: Marti 28 Mai 2024, 19:30
Data actualizarii: Marti 28 Mai 2024, 19:44

Sorana Cîrstea - Anna Blinkova a durat două ore și treizeci de minute.

Sorana Cîrstea - Anna Blinkova era unul din duelurile extrem de puternice programat în turul întâi la Roland Garros 2024, iar calculele hârtiei au fost confirmate pe teren. 

Număr 30 WTA, Sorana Cîrstea a luptat două ore și opt minute împotriva ocupantei locului 55 al ierarhiei mondiale, până ce arbitrul de scaun a decis întreruperea jocului, din cauza ploii. 

Ion Țiriac, prezent la meciul Cîrstea - Blinkova, din turul întâi la Roland Garros

Partida a fost oprită la scorul de scor 6-3, 3-6, 5-5. Momentul a fost urmat de un game câștigat la zero de Sorana Cîrstea, dar Anna Blinkova a replicat la rândul său cu un hold la treizeci, imediat după.

Tiebreak-ul setului decisiv s-a jucat până la zece puncte și a fost adjudecat de rusoaică, Blinkova impunându-se cu 10-5.

Primul set a fost un rollercoaster, Blinkova reușind trei break-uri după ce a fost condusă cu 3-0 la game-uri, pe când Cîrstea a arătat putere de revenire în setul decisiv, când a egalat la trei deși rusoaica avusese un avantaj de 3-1 la game-uri și 40-15. 

Cîrstea, eliminată alături de Cristian, în primul tur la Paris

La partida amânată de ploaie a asistat inclusiv Ion Țiriac, care a urmărit derularea jocului în ciuda ploii și a vremii nefavorabile. 

Elina Avanesyan (70 WTA) va fi adversara Annei Blinkova în turul secund la Paris. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!