"I-au dat marijuana si bere, l-au distrus!" Noi detalii socante despre moartea lui Maradona! Inregistrarile care arunca totul in aer

Diego Armando Maradona Argentina Stiri "I-au dat marijuana si bere, l-au distrus!" Noi detalii socante despre moartea lui Maradona! Inregistrarile care arunca totul in aer
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 04 Februarie 2021, 19:46
Data actualizarii: Joi 04 Februarie 2021, 19:47

Diego Maradona a murit pe data de 25 octombrie, la varsta de 60 de ani.

Legenda argentiniana a suferit un stop cardiac si nu a putut fi salvat, in ciuda faptului ca medicii au incercat sa il resusciteze. Cu toate astea, moartea sa se afla sub investigatie, iar medicul sau, alaturi de psihiatru sunt anchetati pentru ucidere.

In cadrul anchetei au aparut inregistrari soc, in care doctorul lui Maradona, Leopoldo Luque, vorbea cu psihiatra sa, Agustina Cosachov in ziua decesului lui Diego, iar principala sa problema era reactia familiei lui, nu starea fostului fotbalist.

Infobae a publicat noi inregistrari, iar din ele reiese clar ca persoanele care se presupune ca aveau grija de el nu il mai suportau, iar pentru a-l linisti, il lasau sa fumeze marijuana si sa bea bere, in ciuda starii sale extrem de delicate.

Persoana despre care Luque vorbeste este un verisor de-al doilea al tatalui fostei iubite a lui Maradona, Rocio Oliva, care avea grija de legendarul fotbalist.

"Mi-au spus ca Charly a aranjat ieri sa se vada cu o femeie pe timpul noptii. Astfel, ca sa scape de Diego, i-a dat bere si sa fumeze marijuana. Mirosea peste tot a marijuana. Nu mai suport, nu mi se pare normal sa ii dea marijuana, dar nu stiu cum sa il opresc.

Deja s-a obisnuit sa fumeze zilnic. Le cere oamenilor de la paza marijuana, insa le-am zis sa ii aprinda un trabuc.

Am gasit resturi de marijuana peste tot si mirosea si in casa", dezvaluie Luque pe inregistrari.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!