SOC in lumea fotbalului! Doctorul lui Maradona crede ca 'D10S' putea fi salvat de la moarte! Declaratii de ULTIMA ORA

diego maradona Argentina Boca Juniors deces doctor Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 03 Februarie 2021, 12:21
Data actualizarii: Miercuri 03 Februarie 2021, 12:57
Diego Armando Maradona a decedat pe 25 noiembrie 2020, dupa ce i s-a facut rau cand se afla in propria locuinta.

Doctorul Alfredo Cahe, fostul medic al lui Maradona, crede ca acesta putea fi salvat, dar procedurile medicale al echipei care se ocupa de el in ultimul timp erau gresite sau insuficiente.

"Nu am nicio indoiala ca toate actiunile medicale au fost proaste, foarte proaste. Ar putea da impresia ca nu sunt doctori. Eu cred ca putea fi salvat", a declarat Cahe, care a insistat asupra faptului ca toate patologiile de care suferea Maradona puteau fi tratate mai bine.

"Totul se putea trata. Cardiomegalia de care suferea, cresterea in volum a inimii, se putea trata. Problemele cardiace se puteau trata. Totul se putea trata", a mai spus medicul.

Alfredo Cahe a fost doctorul lui Diego Maradona timp de 30 de ani. Aceasta a criticat si locul ales pentru recuperarea fostului mare star al fotbalului, dupa interventia chirurgicala pe creier la care fusese supus cu putin timp inainte de deces.

Ultima data cand doctorul Cahe a luat legatura cu Maradona a fost cand acesta s-a aflat internat intr-o clinica din La Plata, unde a avut un schimb de opinii cu echipa medicala de acolo.

"Un psiholog m-a sunat si m-a intrebat cu ce medicamente l-am tratat pe Maradona la ultima internare si cand i-am dat lista de medicamente, a tacut si subiectul s-a incheiat", a mai spus Cahe, care a adaugat ca a purtat o discutie cu doctorul Leopolodo Luque, care este anchetat pentru neglijenta in cazul mortii lui Maradona, dar nu a primit niciuna din informatiile solicitate de la acesta.

"L-am intrebat pe Luque trei sau patru lucruri importante. Eu stiam ca Diego pierduse sange prin scaun, din zona anala, si am intrebat daca acea zona a fost investigata, dar mi-a raspuns monosilabic", a adaugat Cahe.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!