Teroristii ISIS, speriati de coronavirus! Ce au ajuns sa faca de frica virusului care a paralizat planeta

coronavirus ISIS Stiri Teroristii ISIS, speriati de coronavirus! Ce au ajuns sa faca de frica virusului care a paralizat planeta
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 18 Aprilie 2020, 12:58
Data actualizarii: Sambata 18 Aprilie 2020, 13:03

Pandemia de coronavirus a bagat frica si in cei mai de temuti teroristi ai planetei. 

Liderul ISIS este inspaimantat de pandemie, dupa cum scrie Daily Star si a decis sa isi mute toate operatiunile sub pamant, pentru a se asigura ca nu exista vreo sansa sa se infecteze. 

Mai mult, sefii le-au ordonat jihadistilor sa isi spele mainile cu grija si i-a avertizat sa ramana in afara Europei, pentru a se feri de pericol. Chiar liderul lor, Amir Mohammed Abdul Rahman al-Mawli al-Salbi s-ar afla in auto-izolare. 

Expertul in terorism, David Otto a vorbit despre situatia teroristilor. 

"Majoritatea gruparilor teroriste s-au bagat sub pamant. Atacurile teroriste sunt semnificative doar daca exista o tinta, iar cu masurile partiale sau totale de izolare luate din cauza Covid-19, nu exista tinte vizibile pentru ISIS, iar securitatea este mult mai crescuta acum. 

Planurile de atac sunt intrerupte, deoarece nu prevedeau impactul virusului. Liderii teroristi vor mentine distantarea sociala cu oricine din cercul apropiat", a declarat David Otto pentru Daily Star. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!