VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali nu se teme de război! Cuvintele biblice care îi dau curaj patronului de la FCSB

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 04 Martie 2022, 17:17
Data actualizarii: Vineri 04 Martie 2022, 17:23
Gigi Becali i-a invitat pe români să nu se teamă de război.

Patronul FCSB a explicat că românii nu au de ce să se teamă de război și a apelat la textul biblic pentru a-și susține teoria.

Becali: „Nu pot să atace România!”

„Nu mă tem pentru România, pentru că eu vin și spun: Dumnezu face și ce a zis Hristos în Biblie. A zis: „Când veți auzi de războie să nu vă temeți, căci vor fi, dar nu va fi sfârșitul”. Or, bomba nucleară înseamnă sfârțit, ori prin deducție, nu va fi bombă nucleară, pentru că nu va fi sfârșitul.

Cu alte cuvinte nu am nicio treabă. Nu pot rușii să atace România, pentru că pe un război convențional nu au cum niciodată, că nu pot să termine nici Ucraina... și atunci nu mă tem de niciun fel.

Eu am în cap ce a spus Hristos. Deci vor fi războie, dar nu vine sfârșitul din ele”, a spus Gigi Becali la PRO X, în emisiunea „Ora exactă în sport”.

Ucraina a fost invadată pe data de 24 februarie de armata rusă, iar din acel moment țara vecină se află sub tirul constant al bombelor rusești.

În ciuda asigurărilor primite din partea autorităților că războiul nu va ajunge pe teritoriul țării noastre, sunt și români care se tem că am putea fi implicați într-un război cu Rusia.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!