VIDEO EXCLUSIV Becali îl așteaptă la FCSB! Atacantul care are ”ușa deschisă”: ”El oricând! Acum mi-ai dat o idee”

Gigi Becali este interesat de unul dintre atacanții pentru care a obținut, în trecut, o sumă impresionantă.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 04 Martie 2022, 11:42
Data actualizarii: Vineri 04 Martie 2022, 12:52

Bogdan Stancu (34 de ani) evoluează în liga secundă din Turcia și a recunoscut că ar fi interesat să-și încheie cariera în România. Atacantul a asistat la meciul dintre FC Argeș și FCSB și este una dintre țintele lui Becali.

Gigi Becali: ”El oricând! Acum mi-ai dat o idee”

Oricând! Dar nu e perioadă de transferuri acum, nu se poate. Bogdan Stancu oricând! Acum mi-ai dat o idee, dar nu știu dacă mai fac fotbal. E posibil să mă retrag”, a spus Gigi Becali, la emisiunea Ora Exactă în Sport.

  • Gigi Becali

FC Argeș a fost echipa la care Bogdan Stancu a făcut junioratul. Acesta a plecat în 2006 la Unirea Urziceni, iar în 2008 a ajuns la FCSB, pentru două milioane de euro.

În 2011, Becali a încasat nu mai puțin de cinci milioane de euro de pe urma transferului lui Bogdan Stancu la Galatasaray.

FCSB, la 14 puncte distanță de CFR Cluj

FCSB a ajuns la trei meciuri consecutive fără victorie în Liga 1 și este la 14 puncte distanță de liderul CFR Cluj (echivalentul a șapte puncte în play-off). 

În ultima rundă din sezonul regulat, vicecampioana va juca pe teren propriu cu FC Voluntari, iar CFR Cluj va juca tot ”acasă” în compania celor de la Dinamo.

Modifică setările cookies