GALERIE FOTO Georgina are o avere de 15 milioane de euro, dar a pus la loto și a câștigat! Ce sumă va primi 

Georgina Rodriguez Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 24 Decembrie 2023, 19:18
Data actualizarii: Duminica 24 Decembrie 2023, 19:19

Georgina Rodriguez (29 ani) este o persoană de-a dreptul norocoasă, iar acest lucru s-a confirmat încă o dată. 

Georgina este argentiniană cu origini spaniole, iar viața i s-a schimbat radical în momentul în care l-a întâlnit pe Cristiano Ronaldo. Modelul era vânzătoare într-un magazin de lux când s-a intersectat cu superstarul portughez, care ieșise la cumpărături, iar de atunci au început o relație. 

Viața i s-a schimbat complet, Georgina devenind și un influencer de succes. Tânăra este invitată la cele mai importante evenimente ale anului și are colaborări cu brand-uri de top, având o avere care se ridică la 15 milioane de euro. 

Georgina Rodriguez a câștigat la Loteria Crăciunului 

Publicația Mundo Deportivo a anunțat că Georgina Rodriguez s-a aflat printre fericiții câștigători ai Loteriei Crăciunului, unul dintre cele mai așteptate evenimente din Spania, care are loc pe 22 decembrie. Loteria Crăciunului schimbă viața multor persoane, însă cu siguranță nu este și cazul Georginei. 

Aflată în luna septembrie în vacanță în Carboneras din Almeria, împreună cu copiii, Georgina a cumpărat un bilet, care avea numărul 11448. Sursa citată informează că modelul a câștigat suma infimă de 20 de euro, după biletul său, datorită faptului că numărul ales se termina cu cifra 8. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!