GALERIE FOTO "Unde e respectul pentru țara în care stai?". Georgina Rodriguez, pusă la zid pentru cele mai recente apariții

Georgina Rodriguez Cristiano Ronaldo Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 05 Noiembrie 2023, 17:46
Data actualizarii: Duminica 05 Noiembrie 2023, 17:45

Georgina Rodriguez și Cristiano Ronaldo s-au mutat în Arabia Saudită, după ce portughezul a semnat un contract cu Al Nassr. 

Superstarul portughez a semnat cu Al Nassr și a devenit cel mai bine plătit jucător din istoria fotbalului, urmând să evolueze doi ani și jumătate în Arabia Saudită. 

Georgina Rodriguez, partenera lui Cristiano Ronaldo, l-a însoțit împreună cu copiii în Arabia Saudită. 

Fotografiile pentru care Georgina Rodriguez a fost criticată

Modelul argentinian cu origini spaniole este o prezență constantă în tribunele stadionului celor de la Al Nassr, pentru a-și susține iubitul. 

Deși se află în Arabia Saudită, unde regulile privind vestimentația femeilor sunt destul de stricte, Georgina Rodriguez nu pare să țină cont de acestea, iar ținutele sexy cu care se afișează au stârnit reacția fanilor. 

"Fiecare eveniment reprezintă o ocazie de a-și etala tot, haine, bijuterii, fără stil", "Ar trebui să respecți regulile țării în care stai", "Este singura ocupație să-ți arăți corpul și obiectele luxoase" sunt doar câteva dintre reacțiile de pe rețelele de socializare.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!