GALERIE FOTO Georgina Rodriguez, gata să strălucească într-un nou domeniu! Cum a fost surprinsă iubita lui Cristiano Ronaldo 

Georgina Rodriguez Cristiano Ronaldo Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 29 Octombrie 2023, 18:24
Data actualizarii: Duminica 29 Octombrie 2023, 18:24

Georgina Rodriguez (29 ani) se reprofilează și e gata să își surprindă fanii. 

Georgina a devenit cunoscută datorită relației pe care o are cu Cristiano Ronaldo (38 ani) din 2017, când s-au cunoscut în magazinul de lux în care ea era vânzătoare. De atunci, viața i s-a schimbat complet, Georgina devenind influencer și model pentru marile branduri, fiind invitată la cele mai importante evenimente. 

Modelul are și propriul său serial documentar, iar acum este gata să încerce un nou domeniu. Georgina Rodriguez pare că se gândește să se lanseze și în zona muzicii, iar după ce a participat la varianta iberică pentru Masked Singer, acum ar fi înregistrat primul său proiect muzical. 

Georgina Rodriguez se lansează în muzică 

Georgina a fost filmată în timp ce înregistra o piesă, urmând să se alăture trupei The Elites care este pop rock, formată din doi frați din Riad. Conform sport.es, Georgina ar putea debuta în industria muzical. Pe un cont de Instagram care este un fanpage dedicat Georginei și lui Cristiano Ronaldo a apărut un clip în care modelul apărea la microfon, alături de cei doi frați. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!