Gemenii lui Cristi Borcea au implinit 18 ani. Fostul actionar de la Dinamo a mers la petrecere alaturi de Valentina Pelinel 

Gemenii lui Cristi Borcea au implinit 18 ani. Fostul actionar de la Dinamo a mers la petrecere alaturi de Valentina Pelinel 

Gemenii lui Cristi Borcea din casnicia cu Mihaela Borcea au devenit majori.

Angelo si Melissa Borcea au implinit 18 ani, ocazie cu care celor doi li s-a organizat o petrecere spectaculoasa pentru a marca acest moment din viata lor. 

La eveniment a participat si Cristi Borcea alaturi de actuala sa sotie, Valentina Pelinel. Cei doi au ales sa poarte tinute care sa ii puna in valoare, iar aparitia lor a fost una stralucitoare.

Angelo si Melissa sunt copiii pe care Cristi Borcea ii are dintr-o casnicie anterioara, cu Mihaela Borcea. Cei doi mai au un baiat, pe Patrick (23 de ani).

Cu Alina Vidican, fostul actionar de la Dinamo are doi copii, pe George Alexandru si pe Gloria, iar dintr-o relatie cu o avocata mai are o fetita, pe Adreina Carolyn.

In prezent, Cristi Borcea este casatorit cu Valentina Pelinel. Cuplul are trei copii, pe Milan si gemenele Indira Maria si Rania Maria. 

Vezi mai multe imagini in GALERIA FOTO de mai jos!

VIDEO PROTVPLUS.RO

Teroare în Atena. Mai multe case au ars, două suburbii au fost evacuate. Valul de căldură a atins cote maxime
BRAT
Modifică setările cookies