Liga 1

Asta chiar e comedie! Lovitura de teatru: replica familiei Borcea dupa ce Steaua i-a luat pe dinamovistii Tamas si Tucudean :)

Razboiul Becali - Borcea, ascuns in ultimii doi ani dupa gratiile penitenciarelor, se poarta acum de la distanta. In 2015, replicile au fost ridicate la rang de arta.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 30 Ianuarie 2015, 19:08
Data actualizarii: Vineri 30 Ianuarie 2015, 23:03

Becali le-a luat fara mila dinamovistilor doi dintre jucatorii iubiti de galerie, Tamas si Tucudean, iar familia Borcea ii da replica de la distanta.

O adevarata lovitura de teatru! Alina Borcea, sotia fostului actionar din Stefan cel Mare, a mers in aceasta seara la o piesa cu un titlu adecvat peisajului actual din fotbalul romanesc... Steaua fara nume!

Piesa, regizata de Vlad Massaci, a avut avanpremiera in aceasta seara si va intra in curand in programul Teatrului de Comedie din Bucuresti.

Culmea, teatrul este condus de George Mihaita, un stelist declarat, prezent de multe ori in spatiul public inaintea unor derby-uri Steaua-Dinamo.

Printre actorii care joaca in "Steaua fara nume" se numara Dan Tudor, Mirela Zeta, Mihai Calin si Marius Drogeanu. Premiera va avea loc pe 8 februarie in Sala Radu Beligan a Teatrului de Comedie. Biletele pot fi cumparate de AICI.


Modifică setările cookies