Fratele mai mic al lui Diego Maradona a murit la 52 de ani! A suferit un stop cardiac 

diego maradona Hugo Maradona Napoli Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 28 Decembrie 2021, 13:53
Data actualizarii: Marti 28 Decembrie 2021, 13:54

La mai bine de un an de la moartea tragică a lui Diego Maradona, fratele legendarului fotbalist s-a stins și el din viață. 

Hugo Maradona (52 ani) era fratele cel mic al lui Diego Armando Maradona și a murit după ce a suferit un stop cardiac, în timp ce se afla în reședința sa din Monte di Procida, din Napoli, anunță Gazzetta dello Sport

Decesul a fost constata la 11:55 dimineața, iar medicii ajunși la fața locului nu au putut face nimic pentru a-l salva. Ultima dată, Hugo a fost surprins în public în tribunele de pe 'Diego Maradona Stadium', arena lui Napoli, așteptând inaugurarea statuii fratelui său. 

Hugo Maradona, o carieră petrecută în umbra lui 'D10S'

Frații cei mici ai lui Diego, Hugo și Raul, au încercat să calce pe urmele legendarului argentinian. Hugo și-a început cariera în fotbal de tânăr, iar la 18 ani a fost transferat chiar de Napoli, care atunci era campioana Italiei, însă ulterior a fost împrumutat la Ascoli. 

Hugo și Diego au fost și adversari, însă apoi cariera lui Hugo a luat-o pe un drum diferit. După ce a trecut pe la echipe din Spania, Austria și Japonia, fratele mai mic al lui Maradona s-a întors la Napoli și s-a dedicat echipelor de juniori. 

Imediat după moartea lui Diego Armando Maradona, din 25 noiembrie 2020, Hugo a vorbit despre fratele său: „A fost un al doilea tată pentru mine. Acum este alături de mama și tata”.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!