Stiri

Fratele mai mic al lui Diego Maradona a murit la 52 de ani! A suferit un stop cardiac 

La mai bine de un an de la moartea tragică a lui Diego Maradona, fratele legendarului fotbalist s-a stins și el din viață. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 28 Decembrie 2021, 13:53
Data actualizarii: Marti 28 Decembrie 2021, 13:54

Hugo Maradona (52 ani) era fratele cel mic al lui Diego Armando Maradona și a murit după ce a suferit un stop cardiac, în timp ce se afla în reședința sa din Monte di Procida, din Napoli, anunță Gazzetta dello Sport

Decesul a fost constata la 11:55 dimineața, iar medicii ajunși la fața locului nu au putut face nimic pentru a-l salva. Ultima dată, Hugo a fost surprins în public în tribunele de pe 'Diego Maradona Stadium', arena lui Napoli, așteptând inaugurarea statuii fratelui său. 

Hugo Maradona, o carieră petrecută în umbra lui 'D10S'

Frații cei mici ai lui Diego, Hugo și Raul, au încercat să calce pe urmele legendarului argentinian. Hugo și-a început cariera în fotbal de tânăr, iar la 18 ani a fost transferat chiar de Napoli, care atunci era campioana Italiei, însă ulterior a fost împrumutat la Ascoli. 

Hugo și Diego au fost și adversari, însă apoi cariera lui Hugo a luat-o pe un drum diferit. După ce a trecut pe la echipe din Spania, Austria și Japonia, fratele mai mic al lui Maradona s-a întors la Napoli și s-a dedicat echipelor de juniori. 

Imediat după moartea lui Diego Armando Maradona, din 25 noiembrie 2020, Hugo a vorbit despre fratele său: „A fost un al doilea tată pentru mine. Acum este alături de mama și tata”.

Modifică setările cookies